parkinnn

Sağlık

DİLOVASI : ÇÖP ALANI İSTEMİYOR

Dilovası Köseler Köyü’ne yapılmak istenen katı atık yeri ile ilgili olarak Dilovalılar belediye önünde bir araya gelerek protesto ettiler.

9 Mart 2015 Saat: 10:45
DİLOVASI : ÇÖP ALANI İSTEMİYOR
DİLOVASI : ÇÖP ALANI İSTEMİYOR

Dilovası Belediyesi önünde bir araya gelen Dilovalılara destek için CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Ercan Dalkılıç, CHP Dilovası İlçe Başkanı İrfan Ertürk, HDP Dilovası İlçe Başkanı Kamuran Onay, MHP Dilovası İlçe Başkanı Aslan Sazak, EKOS-DER Başkanı İsmail Sami, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, hemşeri dernekleri katıldı.  Basın açıklamasını yapan EKOS-DER Başkanı İsmail Sami, “Burada toplanma amacımız çok da hoş değil. Malumunuz üzere büyükşehir belediyesi sırtımıza yeni bir kambur eklemek için kolları sıvamış durumda. Bize, çocuklarımıza, geleceğimize kasteden büyükşehir belediyesi devası bir çöp planlamasını, aldığımız nefesin tam ortasına bırakmak niyetindedir.

 

HALK YOK SAYILIYOR

Birinci çöp alanı olarak kurdukları İZAYDAŞ soluğumuzu yarıya indirmişken, ikincisi ve daha büyüğünü kurmak nefessiz kal ve öl demenin en açık halidir. İZAYDAŞ ile ilgili halkın tepkilerini bilmelerine rağmen ikincisini düşünmek halkı yok saymaktır. Eğer siz halkı yok sayarsanız halk da sizi yok sayar. Almış olduğunuz hiçbir kararı tanımıyoruz. Şimdi büyükşehir belediye başkanına soruyoruz. Zaten sanayinin cefasını çeken kömür tozu ile boğuşan İZAYDAŞ’ın kokusuyla perişan, eğitimden yoksun bırakılan eğitimden yoksun bırakılan ikinci sınıf muamelesi göre bu halka bir darbe daha vurmak hangi vicdanla değerle bağdaşıyor.

 

DİLOVASI KİMSENİN ARKA BAHÇESİ DEĞİL

Ey Karaosmanoğlu. Haydi, bir daha diyen zihniyetin bu tutumunu değiştirmesini ve bu saçmalığa biran önce son vermesini istiyoruz. Dilovası kimsenin arka bahçesi değildir. İstediğinizde zehir saçayım istediğinde çöp koyayım. Yumuşak başlı isek kim dedi ki uysal koyunuz? Kesilir fakat çekmeye gelmez boynumuz. Dün yaptığımız hataları yapmayıp çocuklarımıza daha temiz bir gelecek, daha güvenli bir yaşam sahası bırakmak boynumuzun borcudur” dedi. Grup yapılan basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑