parkinnn

Spor

DİLOVASI MADALYAYA DOYMUYOR

GÖLGE- Türkiye genelinde Kick Boks Şampiyonası’na katılan Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Spor Kulübü, şampiyonadan altın madalya ile geri döndü. Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Türkiye geneli Kick Boks

21 Ağustos 2014 Saat: 16:36
DİLOVASI MADALYAYA DOYMUYOR
DİLOVASI MADALYAYA DOYMUYOR

GÖLGE- Türkiye genelinde Kick Boks Şampiyonası’na katılan Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Spor Kulübü, şampiyonadan altın madalya ile geri döndü.

Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Türkiye geneli Kick Boks şampiyonasına katılan Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Spor Kulübü öğrencisi Eyüpcan Yerlikaya yıldızlar kategorisinde 34 kiloda 4’de 4 yaparak Türkiye şampiyonu olarak ilçeye Altın madalya ile döndü.

Türkiye genelindeki şampiyonaya yıldızlar katagorisi 34 kiloda birincilik madalyası alan Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Spor Kulübü öğrencisi Eyüpcan Yerlikaya, Altın madalya alarak Dilovası’nı temsil etti. Milli antrenör, uluslararası hakem ve Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Spor Kulübü antrenörü Hasan Yıldız, bu yarışma için çok çalıştıklarını şampiyon Eyüpcan’nın olağanüstü performans gösterdiğini belirtti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın sporcularla yakında ilgilendiğini belirten Hasan Yıldız, “Başarıya giden yolun birlik beraberlik, güven ve azimden kaynaklanıyor. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ali Toltar’a teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑