parkinnn

Spor

Dilovası Namağlum Şampiyon!

Geçtiğimiz yıl U­14 liginde mücadele veren ve Türkiye Şampiyonasına katılan, Dilovası Belediyespor U­15 takımı bu seneyi de namağlup bitirerek bölge şampiyonu oldu.

7 Aralık 2015 Saat: 15:07
Dilovası Namağlum Şampiyon!
Dilovası Namağlum Şampiyon!
Dilovası Belediyespor U­15 takımı bu yıl oynadığı 16 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeden grubunda şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak etti.
 
GELECEK VAAD EDİYORLAR
Dilovası'nın gelecek vaad eden U­15 takımının elde ettiği başarı spor camiası tarafından büyük takdir topladı. Geçtiğimiz yıl U­14 liginde mücadele veren ve şampiyon olarak Türkiye şampişyonasına katılan U­15 takımı, bu yıl başladığı U­15 liginde de Dilovası'nın gururu olarak bölge şampiyonu olarak play­off'a katılacaklar.
 
MUSTAFA KASAP ÇOK MUTLU
Dilovası Belediyespor alt yapı hocası Mustafa Kasap'ın kontrolünde oynanan maçlarda gençlerin aldığı başarılarda teknik direktör olarak büyük pay sahibi olurken, gençlerin aldığı başarı da Mustafa Kasap Hoca'nın yüzünü güldürdü.
 
LAÇ, GENÇLERE GÜVENİYOR
Alınan şampiyonluk ile ilgili olarak açıklama da bulunan Dilovası Belediyespor Kulübü Kulüp Başkanı Recep Laç'ta yaptığı açıklamada "Dilovası'nı çok güzel yarınlar bekliyor. Özellikle gençlerimizin gösterdikleri başarılar Dilovası'nın gelecekteki başarılarının göstergesi olmaktadır. Biz gençlerimize güveniyoruz. Onların başarıları bizleri ve Dilovası'nı mutlu ediyor. İnşallah Türkiye Şampiyonası'nda da şampiyonluk elde edecek ve Dilovamızın gururu olacaklardır.
Hepsine şimdiden teşekkür ediyorum."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑