parkinnn

Yaşam

Dilovası’nda ELEGAN CAFE- RESTAURANT hizmete açıldı.

Birlikte açılışı yaptılar...

27 Ekim 2015 Saat: 13:03
Dilovası’nda ELEGAN CAFE- RESTAURANT hizmete açıldı.
Dilovası’nda ELEGAN CAFE- RESTAURANT hizmete açıldı.

Dilovası’nda ELEGAN CAFE- RESTAURANT  hizmete açıldı.

Dilovası Belediyesinin alt kısımında bulunan eski adıyla  Adnan Kahveci ve  Özgürlük Parkı kapsamlı bir çalışmayla  ELEGAN-Restaurant, Kafe,  Dinlenme ve Aile Çay Bahçesi olarak hizmete açıldı. Açılışı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte yaptı.

Yaklaşık 5 dönüm bahçesi 400 m2 kapalı 7 adet bağımsız kamelyası olan ELEGAN Dinlenme ve Aile Çay Bahçesi, ailelerin gidebileceği ilk ve tek mekanı olma özelliğini taşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe protokolünün açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı.

Dilovası’nda eksikliği hissedilen bu çapta bir mekânın hizmete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İşletme sahibi Nurettin Bilgeni kutladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yıllar önce kurulan fakat bir türlü ailelere hitap edemeyen bir park olan bu alan büyük bir restoreden geçirilerek ilçe sakinlerimizin eşiyle çorcucuklarıyla gelerek güvenle oturabilecekleri bir mekân haline getirildi. İçinde ocak başı ızgara çeşitlerinin de bulunduğu restoranı, semaver çayı, nargilesi olan bu mekânın ilçemize kazandırmasından dolayı işletmeci Nurullah Bilgen’e teşekkür ediyorum. Bu mekânın restore edilmesi ve düzenlenmesinden dolayı belediyemizin kasasından beş kuruş çıkmamış, tamamen işletmeci tarafından karşılanmıştır” dedi.

ELEGAN Aile dinlenme ve çay bahçesi işletme sahibi Nurettin Bilgen’de bu işletmeyi ilçe halkına kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek “İşletmecilik tecrübemizle burayı baştan aşağı elden geçirerek bu hale getirdik. Aileler için güvenilir dinlenebilecekleri eşsiz bir mekân haline getirdik. İşletmemizdeki kafeterya kısmında alkolsüz tüm içecekler ve nargile servisinin yanı sıra restoran kısmıyla da Anadolu mutfağını buraya taşıdık. Anadolu’ya özgü tüm yemekler ile ızgara çeşidimizle halkımızın hizmetindeyiz. 7 adet birbirinden bağımsız ve içi çevrili kamelya, süs havuzu ve bakımlı erişkin ağaçların çevrili olduğu mekânımızda aileler kuş sesleri eşliğinde stresten uzak güven ve huzurlu bir şekilde hem misafirlerini ağırlayacakları gibi aynı zamanda misafirlerini de ağırlamanın rahatlığını taşıyabilirler.

Ayrıca maçlar dev ekranlarda istenirse genel isterinse kamelyalarda kişilere özel maç seyretme imkânını da sunmaktayız.  Yılların işletmecilik tecrübesiyle ve deneyimli aşçılarımız ile eğitimli personellerimizle tüm halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑