parkinnn

Eğitim

Dilovası’nda Geniş Kapsamlı Okul Kütüphanesi Açıldı

Dilovası İlçesi Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam hatip Lisesine Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Belediyesi ve AK Parti Dilovası İlçe kadın kollarının destekleri ve okul idaresinin katkılarıyla oluşturulan çok kapsamlı Ahmet Ko

9 Mayıs 2016 Saat: 10:10
Dilovası’nda Geniş Kapsamlı Okul Kütüphanesi Açıldı
Dilovası’nda Geniş Kapsamlı Okul Kütüphanesi Açıldı

Kütüphane olarak düzenlenen salonda yapılan açılış törenine,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, meclis üyeleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları,  Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek bu kütüphanenin açılmasıyla birlikte büyük bir eksikliğinde giderilmiş olduğunu belirtti.

Okulun konferans salonunda yapılan törende konuşan Belediye Başkanı Ali Toltar “ Bu gün açılışını yapacağımız  okulumuzun Kütüphanesi hayırlara vesile olsun. Bu kütüphanemiz Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip okulumuza, öğrencilerimize velilerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Son zamanlar da öncelikle iletişimde bilişim çağında maalesef kitap okuma alışkanlığını birazda kaybettik. Ne olursa olsun hangi çağda yaşarsak yaşayalım bizi aydınlatacak yarınlara hazırlayan tek yolu kitap okumaktan geçer. Bu projeyi başlatan kütüphanenin oluşmasında en çok emeği geçen başta büyükşehir belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza kadın kolları başkanımıza ve yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürleri mi sunuyorum” dedi

Daha sonra bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu okumanın önemine değinerek açılışını yapacağımız bu kütüphanenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya,  konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı “Kütüphaneler eğitim ve öğretime yardımcı yerlerdir. Bunun için okullarda kütüphanelerin bulunması son derece önemlidir. Bizim okul kütüphanemiz yoktu, kütüphanemizin yapımına katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanımız Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Milli Eğitim Müdürümüze ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz artık Okulumuz kütüphanesinde istedikleri her türlü bilgiye rahatça ulaşabileceklerdir. Öğrencilerimiz için büyük bir hizmet olacaktır” dedi.

Okulun kütüphanesinin ismi, geçtiğimiz aylarda vefat eden okul müdürü Ahmet Koç Kütüphanesi  adı  verildi. 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑