parkinnn

Yaşam

Dilovası’nda İftarın 6. durağı Diliskelesi Mahallesi oldu

GÖLGE- Ramazan ayının 14. Gününde, 6’ncı  geleneksel iftar yemeği Diliskelesi mahallesinde yapıldı. İftar yemeğine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Pa

14 Temmuz 2014 Saat: 14:30
Dilovası’nda İftarın 6. durağı Diliskelesi Mahallesi oldu
Dilovası’nda İftarın 6. durağı Diliskelesi Mahallesi oldu

GÖLGE- Ramazan ayının 14. Gününde, 6’ncı  geleneksel iftar yemeği Diliskelesi mahallesinde yapıldı. İftar yemeğine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Demir, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve yönetimi, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Rabbimiz bizleri Ramazan ayının sağlık ve mutluluk içinde, Kadir gecesi ve Ramazan bayramına ulaştırsın, sofralarımızdan bereketini eksik etmesin” diyerek temennide bulundu. Dilovası Belediyesi olarak, Diliskelesi mahallesinde, gerekli hizmetleri gerçekleştirerek temellerinden yükseklere çıkarmayı amaçladığı Dilovası ilçesini, hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışacaklarını belirten Toltar, “halkımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkacak,  hesap verebilecek ve sizlerle sadece bugün değil, her zaman bir arada olacağız, Diliskelesi’nin sorunlarını biliyoruz, eskilerin, tarihin şahitlik ettiği Diliskelemiz, ulaşımın kalesi olacak" dedi. İftar etkinliğinde konuşan İş adamı Necmettin Bitlis, “siz değerli Dilovası halkı ile aynı sofrada olmak beni onurlandırdı, tüm Dilovası halkının Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

AMACIMIZ HİZMET

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Belediyesi olarak hizmet için elimizden geleni yapacağız, belediyemizi 1 kuruş zarara uğratmadan, 1 kuruşunu dahi hizmet için kullanarak vatandaşımızın emanetine sahip çıkacağız. Amacımız siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Allah birlik ve beraberliğimizi korusun” dedi.

ZİRVEDE KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Toltar, 10 Ağustosta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek, halkın ilk defa cumhurbaşkanını seçeceğini belirtti. Toltar, “hizmetleri, reformları gören halkımız, Dilovası’nda yaşanan yenilikleri ve gelişimi de görmüştür. Dilovası halkının en iyi olanı seçeceğine inanıyorum, ilk defa cumhurbaşkanını seçecek olan halkımız, referandum oylamasında Kocaeli ilimizde birinci sıradaydı. İnşallah zirvede kalmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TOLTAR, KATILIMLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Toltar, “iftar etkinliğimize sponsorluk yapan büyüğümüz, iş adamı Necmettin Bitlis ve yönetim ekibine, Dilovası Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetimi ve üyelerine, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyelerine, sivil toplum kuruluşlarna ve Dilovası halkına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑