parkinnn

Eğitim

Dilovası’nda karne şenliği

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Osman Yırtıcı, Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaöğretim Okul M

13 Haziran 2014 Saat: 18:18
Dilovası’nda karne şenliği
Dilovası’nda karne şenliği

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Osman Yırtıcı, Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaöğretim Okul Müdürü Hasan Tekin ve Çerkeşli Mahalle Muhtarı Aytaç Erdem, Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaöğretim Okulunda öğrencilere karnelerini verdiler.

_DSC0004.JPG görüntüleniyor

Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri, düzenlenen etkinlikte Kafkas Oyunları oynayarak izleyenleri hayran bıraktılar. Karne mutluluğunu, öğretmenleri  ve velileriyle  paylaşan öğrenciler, bir dönemi daha geride bırakarak eğitim hayatlarının bir sonraki basamağına adım attılar. Kaymakam Şahin, Başkan Toltar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verip kendilerini başarılarından dolayı tebrik ederek hep birlikte fotoğraf çektirdiler. 

_DSC0020.JPG görüntüleniyor

_DSC0043.JPG görüntüleniyor

_DSC0062.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑