parkinnn

Yaşam

Dilovası’nda Kurban Satış ve Kesim Yeri Belirlendi

Dilovasında yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yeri belirlendi. Dilovasında yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yeri belirlendi. İlçede geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediye tarafından kurban

12 Eylül 2014 Saat: 13:00
Dilovası’nda Kurban Satış ve Kesim Yeri Belirlendi
Dilovası’nda Kurban Satış ve Kesim Yeri Belirlendi

Dilovası'nda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yeri belirlendi.

Dilovası'nda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yeri belirlendi. İlçede geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediye tarafından kurban satış ve kesim yeri Belediye garajının yanında bulunan Pazar Yeri oldu.

Kurban Bayramı yaklaşırken, Dilovası’nda kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. İlçede park, cadde, sokak, meydan gibi umuma açık ve çevre hijyen şartları yeterli olmayan mahallerde kurban kesimine kesinlikle izin verilmeyecek. Kurban kesim yerleri dışında belirlenen usul ve esaslara aykırı olarak kurban kesenler hakkında yasal işlem yapılacağı hususu, mahalli mutat vasıtalarla vatandaşlara önceden duyurulacak. Dilovası’nda kurban satış ve kesimi yapılmak üzere Mimar Sinan Mahallesi İstiklal Caddesinde bulunan Belediye garajının önü olarak belirlenmiştir.

Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yeri belirlenmesi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,” Kurban satışı için memleketlerinden gelen esnafımızın ve Dilovalı hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarının düşüldüğü daha hijyenik ve düzenli kurban pazarını hizmete sunacağız" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑