parkinnn

Güncel

Dilovası'na İŞKUR

GÖLGE- Dilovasının önemli sorunlarından biri olan işsizlik konusunun çözüme kavuşturulması için başlatılan İŞKUR Dİlovası Şubesi ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İŞKUR BİNASI BELİRLENDİ Dilovası Belediye Başka

21 Ağustos 2014 Saat: 17:16
Dilovası'na İŞKUR
Dilovası'na İŞKUR

GÖLGE- Dilovası'nın önemli sorunlarından biri olan işsizlik konusunun çözüme kavuşturulması için başlatılan İŞKUR Dİlovası Şubesi ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İŞKUR BİNASI BELİRLENDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın seçim beyannamesinde gündeme aldığı Dilovası'na İŞKUR Şubesi projesi hayata geçiyor. Dilovası'nda yaşanan işsizlik sorunu8 önemli ölçüde çözecek olan Dilovası İŞKUR Şubesi'nin yeri belirlendi. Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde tutulan dört katlı bina İŞKUR Hizmet binası olarak belirlenirken, önceki gün yeni hizmet binasına incelemede bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK PArti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Nalbant, AK Parti SKM Başkanı Mustafa Şahin ve beraberindekiler binayı gezerek bilgi aldılar.

HALKIMIZA SÖZÜMÜZ VARDI

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Sanayi bölgesi olan ilçemizde malesef ilçe halkı ile sanayici arasında oluşan iletişim sorunu yüzünden işsizlik konusu hep gündemde yerini aldı. Dilovası'nın önemli bir sorunu olan işsizliğin giderilmesi için halkımıza seçim sürecinde sözümüz oldu. Göreve geldiğimizde de İŞKUR Dilovası Şubesi'nin kurulması için düğmeye bastık. Bakanımız Fikri Işık'ın ve Valimizin de desteği ile İŞKUR Şubesi yakında Dilovası halkının hizmetine girecek ve önemli ölçüde işsizlik sorununu çözecektir."dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑