parkinnn

Siyaset

Dilovası'nda Erkan Dalkılıç'tan dikkat çeken çağrı

31 Mart'ta gerçekleşecek olan belediye başkanlığı seçimlerine yönelik , Dilovası'nda önemli bir gelişme yaşandı.

17 Şubat 2024 Saat: 12:53
Dilovasında Erkan Dalkılıçtan dikkat çeken çağrı
Dilovası'nda Erkan Dalkılıç'tan dikkat çeken çağrı

İlçenin kurucularından Dalkılıç ailesinin etkili ismi Erkan Dalkılıç, vatandaşları Saadet Partisi (SP) çatısı altında toplanmaya davet etti.

MAMACILAR RADARIMDA OLDUKLARINI BİLSİN

İsmi kamuyoyunda yakından bilinen Erkan Dalkılıç, '' Bizden gibi görünüp ödül maması peşinde koşanları merak etmeyin. Onları çok iyi biliyoruz ve radarımda olduklarını belirtmek  isterim.Merhum Ercan Dalkılıç'ın emaneti olan Saadet Partisi'nde,  yine onun yeğeni olan Dilovası Belediye  Başkan adayı Hasan İnci Dilovası'na emanetidir. '' dedi. 

Dilovası Kurucu Belediye Başkanı  merhum Ercan Dalkılıç'ın kardeşi Erkan Dalkılıç, '' SP adayı Hasan İnci, Dilovası'na emenettir ''  sözleriyle seçmenleri İnci'ye sahip çıkmaya ve Saadet Partisi'ne  oy vermeye davet ederken,  çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erkan Dalkılıç, Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç'ın haklı ve onurlu mücadelesinin devam edeceğini duyurduğu açıklamasında, Ercan Dalkılıç'ın emaneti olan adresin Saadet Partisi olduğuna vurgu yaptı.

ERCAN DALKILÇ'IN ÇİZGİSİ SP ÇİZGİSİDİR

Erkan Dalkılıç , Dilovası'nda  seçmeenlere SP'yi işaret ederk şu  önemli açıklamayı yaptı ; '' Merhum kıymetli büyüğümüz Ercan Dalkılıç’ın çizgisi Saadet Partisi’nin çizgisidir. Ercan Dalkılıç hayatı boyunca  maddi ve manevi Dilovası için milli bir duruş ile birlik ve beraberliğin mücadelesini vermiştir. Dün olduğu gibi bugünde , bu mücadelenin adı ve adresi onun bizlere emaneti olan Saadet Partisi’dir.Saadet Partisi'nin alacağı her bir oy Dilovası'nın ruhudur, mayasıdır. Rahmetli Ercan Dalkılıç'ın haklı ve onurlu mücadelesinin devam ettiğini  buradan sevenlerine tekrar hatırlatmak isterim.Hepinizin bildiği üzere merhum Ercan Dalkılıç, hayatı boyunca Dilovası halkının geleceğine deva olacak daha iyinin, doğrunun,  refahlı günler için mücadelesi bugün onu sevenlere miras kalmıştır.  Üzerine basarak belirtmek isterim ki; Ercan Dalkılıç'ın ve onun yol arkadaşlarının sokakta başını okşadığı kedinin  bile adresimizi bildiğine eminim. Bilmeyenler için bu mesajımı işitmeyen kulaklar, görmeyen gözler kalmayıncaya kadar  konuşun ve duyurun. Merhum Ercan Dalkılıç'ın emaneti olan Saadet Partisi'nde yine onun yeğeni olan Dilovası Belediye  Başkan adayı Hasan İnci Dilovası'na emanetidir.Bizden gibi görünüp ödül maması peşinde koşanları merak etmeyin. Onları çok iyi biliyoruz ve radarımda olduklarını belirtmek  isterim.Bu duygu ve düşüncelerle bütün kardeşlerime, dostlarımıza, büyüklerime selam ve muhabbetlerimi sunuyor; Saadet Partisi Dilovası  İlçe binasında çay içmeye davet ediyorum.Şüphesiz ki zafer inananlarındır ve zafer yakındır.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑