parkinnn

Siyaset

Doktorları Unutmadılar

Doktorları unutmadılar Fatih Devlet Hastanesi’ni AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte ziyaret eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, doktorların ve sağlık çalışanlarının Tı

14 Mart 2014 Saat: 16:08
Doktorları Unutmadılar
Doktorları Unutmadılar

Doktorları unutmadılar Fatih Devlet Hastanesi’ni AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte ziyaret eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, doktorların ve sağlık çalışanlarının Tıp bayramını kutladı; acil serviste tedavi gören hastalara moral verdi AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sağlık çalışanlarını unutmadı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve parti yöneticileriyle birlikte seçim çalışmaları yapan Başkan Köşker, Fatih Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti. Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gürcan Alpay’ı makamında ziyaret eden heyet ardından; hastanede görevli doktorların ve sağlık personelinin Tıp bayramlarını kutladı. Acil serviste tedavi gören hastalara ve yakınlarına, sağlık çalışanlarına karanfil dağıtan Vekil Şeker ve Başkan Köşker; hastalara moral verdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı daha sonra; hastane bahçesinde yapımına başlanan 400 yataklı modern devlet hastanesi inşa alanında incelemelerde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑