parkinnn

Spor

Dostluğun temelini Çayırova ile attı

Çayırovaspor sezonun ilk haftasında Leventspor’a konuk olurken maç bahanesiyle iki camia arasında yeni bir dostluğun temeli, ev sahibi ve misafir kulüp başkanları Mehmet Şenozan ve Vahdet Kılıç’ın jestleri ile atıldı. Taraftarı olmaya

16 Eylül 2014 Saat: 13:41
Dostluğun temelini Çayırova ile attı
Dostluğun temelini Çayırova ile attı
Çayırovaspor sezonun ilk haftasında Leventspor’a konuk olurken maç bahanesiyle iki camia arasında yeni bir dostluğun temeli, ev sahibi ve misafir kulüp başkanları Mehmet Şenozan ve Vahdet Kılıç’ın jestleri ile atıldı.

Taraftarı olmayan Leventspor bölgemizin gruptaki diğer temsilcileri Gebzespor ve Sultanorhanspor’u da aynı muhabbetle ağırlayacağı öngörülüyor. 

Çayırovaspor sezonun ilk maçında çiçeği burnunda BAL takımı Leventspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönerken maç öncesi, esnası ve sonrasındaki dostluk havası maçın çok önüne geçti. Zafer Kılıç’ın sahibi olduğu Kümes Restaurant’ta maç öncesi yemekte ağırlanan yeşil siyahlı kafile maçın oynanacağı stada buradan hareket etti. Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç, Asbaşkan Şevket Külte ve yönetici Murat Kalkan’ın da eşlik ettiği heyet Çilekli Stadı’nda Leventspor Başkanı Mehmet Şenozan, 2. Başkan Kenan Uzel ve yönetimi tarafından karşılanıp ağırlandı.

ŞENOZAN, 34 YILDIR BAŞKAN

34 yıldır Leventspor Kulüp Başkanlığı’nı aralıksız sürdüren Mehmet Şenozan hiç taraftarı olmayan kulübün finansının şahsına ait Delta Denizcilik ve Çelik Denizcilik’e ait TIR’ların finansı kulübe tahsis edilen altı adedinin yaptığı işlerin cirosundan, Levent’te bir kafe restauranttan ve bir otoparktan karşılandığını söyledi. Müsabaka sonrası Başkan Vahdet Kılıç ve beraberindekileri tebrik ederek uğurlayan Başkan Şenozan’a Başkan Kılıç, “Biz de sizi Çayırova’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diye jestte bulundu.

KILIÇ’TAN TARAFTARA MÜDAHALE: ARGO YOK

Kılıç ikinci jesti maç esnasında Çayırovaspor taraftarlarına yönelik olarak da yaptı. Yalçın Beyaz öncülüğündeki 50 kişilik taraftar grubu yeşil siyahlıları ligin ilk maçında yalnız bırakmazken maçın getirdiği yüksek tansiyonla zaman zaman argoya başvurdu. Zaman zaman Leventspor’un sahadaki futbolcuları ile gereksiz söz dalaşına girdi. Kılıç bu zaman diliminde taraftardan argoya son vermelerini, hatta bir süre takım lehine de tezahüratta bulunmamalarını telkin etti.

SIRASIYLA SULTAN’I VE GEBZE’Yİ AĞIRLAYACAK

İki ekipte karşılaşmadan birer puanla ayrılırken maç bahanesiyle iki camia arasında köklü bir dostluğun temeli atılmış oldu. Öte yandan Leventspor sezonun altıncı haftasında Sultanorhanspor’u dokuzuncu haftasında Gebzespor’u ağırlayacak. İkinci yarıda ise sırasıyla 14’ncü haftada Çayırovaspor, 19’ncu haftada Sultanorhanspor, 22’nci haftada Gebzespor’a konuk olacak. 

aile-006.jpg
taraftar-001.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑