Ana Manşet Reklam

Sağlık

Dudak Dolgusu Yaptırırken Dikkat !

Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici, konu hakkında bilgiler verdi.

4 Mayıs 2023 Saat: 12:59
Dudak Dolgusu Yaptırırken Dikkat !
Dudak Dolgusu Yaptırırken Dikkat !

İlk başta yapılmaması gereken konu kesinlikle kanın sulanmasına neden olabilecek ilaç veya şurupların kullanılmaması gerekmektedir. Kan sulandırıcı ilaç veya şurup kullanan bir kişi dudak dolgusu aşamasında yapılacak olan iğne sebebi ile kanının durdurulamaması gibi oldukça büyük sıkıntılı durumun meydana gelmesi kaçınılmaz olmaktadır. Bu da en son istenilecek bir olay olmaktadır. Dudak dolgusunu yaptırmaya karar veren bir kişi bu işlemi yapacak olan doktoru çok iyi derecede analiz ederek araştırmalı ki kendini emin ellere teslim edebilsin. Dudak dolgusu en fazla yarım saat süren bir işlem olması kişileri yanıltmasın.

Doktorun tecrübesizliği yüzünden dudaklara verebileceği zarar belki de o kişinin olumsuz olaylar yaşamasına neden olabilmektedir. Bu yüzden doktor seçiminde oldukça titiz davranılmalıdır. Her insanın dudaklarının büyüklüğü veya hacmi aynı olmadığı için dudak hacimlerinin oldukça iyi derecede belirlenmesi gerekmektedir.

Dudak dolgusu yaptırmaya karar veren bir kişinin eğer sigara içiyor ise tedaviye gitmeden önce en az 1 hafta öncesinden sigara içmeyi durdurması gerekir. Dudak dolgusu yaptırmak isteyen kişilerdeki alt ve üst dudak uyumları oldukça iyi belirlenmeli ve ona göre işlemlerin planlı bir şekilde yapılması gerekmektedir.

Genellikle dudak dolgularının yapım aşaması yarım saati geçmemektedir. İşlemin doğru yapılmasının ardından kişinin aynı gün içerisinde evine giderek normal hayatına devam etmesinde hiçbir sakınca olmamaktadır. Kişiden kişiye dudak yapıları farklılıklar göstermesi halinde bazı kişilerde tek seferde işlem tamamlanırken bazı kişilerde ise 2 ya da 3 seanslık işlemlerin yapılması gerekebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑