parkinnn

Kültür

Dünya çocukları, Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kardeşlerine moral verdi

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında Kocaeli'ne gelen dünya çocukları, Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan çocuklara moral verdi

22 Nisan 2016 Saat: 11:39
Dünya çocukları, Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kardeşlerine moral verdi
Dünya çocukları, Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kardeşlerine moral verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı için kentimize gelen misafir öğrenciler, Kocaeli Valiliği'nin Gündoğdu Rehabilitasyon Merkezi'nde yöresel gösterilerini yaptı. Dünya çocuklarının birbirinden güzel gösterilerini izleyen Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklar, masal gibi saatler yaşadı.

5 ÜLKE GÖSTERİ YAPTI
Organizasyon kapsamında 5 ülke gösterilerini sergileyerek ülkelerinin tanıtımlarını engelli öğrencilere yaptı. Program çerçevesinde Makedonya, Macaristan, Kosova, Kırgızistan ve Bosna Hersek yöresel kıyafetleri ile oyunlarını sergiledi.
 
ÖĞRENCİLER HAYRAN KALDI
23 Nisan çerçevesinde yapılan etkinlik, Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören ve kalan öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Yöresel oyunlara eşlik eden öğrenciler doyasıya eğlendi. Ayrıca gösteriyi Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlı hastalar da takip etti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑