parkinnn

Kültür

Dünya Sanat Günü sergi açılışıyla kutlandı

15 Nisan Dünya Sanat Günü dün İzmit Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinlikte KOSEV tarafından bir açık hava sergisinin de açılışı gerçekleştirildi.

15 Nisan 2014 Saat: 16:43
Dünya Sanat Günü sergi açılışıyla kutlandı
Dünya Sanat Günü sergi açılışıyla kutlandı

Dünya Sanat Günü, İzmit Belediyesi ve Kocaeli Sanat Evi (KOSEV) işbirliğinde düzenlenen etkinlikle Cumhuriyet Parkı’nda kutlandı. Etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Lisesi, Doğa koleji öğrencileri, öğrenci velileri ve sanatseverler katıldı. KOSEV açık hava sergisinin açılışının da gerçekleştirildiği etkinliğe yurttaşlar adeta akın etti. KOSEV Başkan Yardımcısı Ayşe Aga, “90 üyemizin 60 eserini sergiliyoruz. Bu özel günde böyle bir sergi açmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

 

SANAT DOLU BELEDİYEYİZ

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “Güzel bir bahar günü hepimizin hayatının bir noktasında sanat mutlaka vardır. Güzel bir bahar günü bu açılışı gerçekleştiriyoruz. KOSEV ile birlikte yaptığımız bu organizasyonda çeşitli etkinliklerle bir aradayız. Biz sanat dolu bir belediyeyiz. Bundan sonra ’İzmitte sanat var’ sloganıyla devam edeceğiz. Çocuklarınıza doğduğu günden itibaren sanatı sevdiriniz. İzmit tarihi derinliği olan 3 bin yıllık şehir. Biz İzmiti sanayi kentinin yanında sanat ve turizm kenti olarak ta görüyoruz. 15 Nisan Dünya Sanat Gününüz kutlu olsun” diyerek tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑