parkinnn

Güncel

Efora ile güçleri birleştiriyor

İK ve enerji devi NVT GROUP Başkanı Gebze'deydi

15 Şubat 2024 Saat: 18:39
Efora ile güçleri birleştiriyor
Efora ile güçleri birleştiriyor

Dünyanın bir çok ülkesinde yatırımları ve operasyonları bulunan  İskoçyalı NVT GROUP Yönetim Kurulu BaşkanıStephen Park Brown, bölgemizin tanınmış iş insanı Gültekin Şenel'e misafir oldu.

EFORA İLE UZUN SOLUKLU İŞ BİRLİĞİ

Türkiye'nin seksen ilinde  ve Almanya ile  Hollanda'da İK hizmeti veren Efora Grup Başkanı Gültekin Şenel'le bir araya gelen Brown, Şenel'le uzun vadeli  iş birliği ve Avrupa'da  müşterek iş gücü görüşmeleri yaptı.

PEK ÇOK ÜLKEDE FAALİYET

Avrupalı  iş insanlarını önce Efora şirket merkezinde, sonra da Yavuz Usta Cağ Kebap Restoran'da  ağırlayan Şenel, çok olumlu geçen iş görüşmesi sonrası İskoçya'ya davet edildi. Hindistan , Dubai , İrlanda İngiltere,  Hollanda Almanya ve İskoçya 'da insan kaynakları ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren NVT GROUP  BaşkanıStephen Park Brown ve arkadaşı jim Nathaniel, iş insanı  Şenel'in misafirperverliğinden övgüyle söz ederken, kendisini İskoçya'ya davet ettiler.

İSKOÇYA DAVETİ

Diğer yandan iş yemeğinde ; yatırımların dışında spor ve kültürel etkinliklerde  de görüş alışverişi yapan misafir  iş insanları , Gültekin Şenel'i İskoçya'ya golf oynamaya davet ettiler. Şenel'e Avrupa'da güç birliği anlaşmasına varan  heyet, Efora'nın tecrübeleriyle birleşmek istediklerini yinelerken  ,  İK hizmetinin yanısıra, personel temini,  iş geliştirme ve iş birliği konularında uzlaşıya vardılar.

YATIRIM PLANLARI

Öte yandan Gebze ve ülkemiz sanayisi adına çok önemli bir kapıyı açmaktan gurur duyduğunu ifade eden Efora Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel,  '' Çok değerli misafirlerimle geniş bir alanı kapsayan iş birliği, yatırım planları ve sektörel beklentileri konuştuk. Bir sonraki buluşmanın Mr. Stephen Park Brown Bey'in İskoçya'da kendi çiftliğinde yapılmasını kararlaştırdık. Orada ayrıca golf oynama sözü de verdik. '' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑