parkinnn

Otomobil

Efora Motors, 2. elde gözde oldu

Gebzelilerin yakından tanıdıkları iş insanı Gültekin Şenel'in oğlu, Gürsel Şenel tarafından hizmete kazandırılan Efora Motors, kısa sürede otomobil severlerin gözdesi oldu.

27 Eylül 2023 Saat: 17:55
Efora Motors, 2. elde gözde oldu
Efora Motors, 2. elde gözde oldu

Tatlıkuyu Mahallesi E-5 altında hizmete açılan Efora Motors, özellikle lüks otomobil tutkunlarına  hitap ediyor. Her marka aracın bulunduğu Efora Motors,  bir dönümlük  galerisinde elli araçlık parkurla geniş bir araç filosuna sahip.

İKİNCİ ELDE SIFIR KALİTE

Efora Şirketler Grubu iştiraki olan Efora Motors'un başarılı işletmecisi Gürsel Şenel, 2021 yılı sonlarında hizmete başladıklarını söylerken, '' Yoğun talep görüyoruz. Çünkü biz,  2. el otomobili sıfır kalitesinde satıyoruz. Galerimizde  satışa çıkmadan önce tüm araçlarımız, başta ekspertiz olmak üzere tüm araştırma ve tanımlardan geçerek, hatasız bir şekilde  müşteriye sunulur. Üst sekmen ve yüksek model araç bulunduruyoruz. 2020 ve üstü araçlarımız sorunsuz, sıkıntısız müşterilerimizin hizmetindedir. '' dedi.

BABAM TİCARETİME MÜDAHALE ETMEZ

Babası , Gebze eski Kent Konseyi Başkanı , Efora Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel'den de bahseden Gürsel Şenel, ''  Ticareti de, ticari ahlakı da babamızdan öğrendik. Bize müthiş bir saygınlık ve özgüven kazandırdı. Efora Motors'a tecrübe  desteği sunuyor, arada bir gelip kahvemzi içiyor. Fakat şirketin ticari işleyişine müdahale etmez. '' şeklinde konuştu.

Ford, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Honda, Hyundai, Jeep, KIA, Land Rover, Mazda, Mercedes, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Ssangyong, Toyota, Volkswagen ve  Volvo gibi markaların satışını yapan Efora Motors işletmecisi Gürsel Şenel, kendisinin de bir otomobil ve motorsiklet tutkunu olduğunu söylerken de , müzikle de arasını iyi olduğunu, bağlama çaldığını söyledi.

ALICILARI ÇEŞİTLİ KONULARDA UYARDI

Şenel, ''Pek boş vaktim olmuyor, ama fırsat bulunca mutlaka bağlama ile ilgileniyorum, fiziki bir rahatlık kazandırıyor bana.''  sözlerinden sonra , otomobil sektörüne yönelik görüşlerini de dile getirdi.

Gürsel Şenel,  araç alımında vatandaşları uyararak özetle şunları konuştu ; '' Çeşitli yasal düzenlemelerle sektörel  disiplin olşması çok iyi oldu. İnsanlar güvenle araç alabilecekler. Faiş fiyatların önüne geçilmesi, kullanıcılara kazandırılan güzel bir uygulama oldu. Sektörümüzün saygınlık kazanması bizlerinde tek beklentisiydi. Kapısında bir araç bulunduran ile sermayeli  galericiler ayırt edilmeli, her önüne gelen galerici olmamalı, çantacı galericilere dikkat edilmeli. Araç alınmadan, kapora verilmeden  önce künyesi mutlaka araştırılmalı. İkinci el aracın tanıdık , bildik, güvenilir bir galeriden alınmasında yarar var. ''

 

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Gültekin Şenel ve oğlu Gürsel Şenel
Gültekin Şenel ve oğlu Gürsel Şenel

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑