parkinnn

Eğitim

Eğitimci Başkandan öğrencilere teşvik

9 Ekim Ortaokulu öğrencilerini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, eğitimde başarıyı artırmak için öğrencileri teşvik ettiklerini söyledi GÖLGE- 29 Ekim Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gürkaş, Müdür Yardımcısı Yeşim Koçak ile okul öğ

17 Eylül 2014 Saat: 11:01
Eğitimci Başkandan öğrencilere teşvik
Eğitimci Başkandan öğrencilere teşvik

9 Ekim Ortaokulu öğrencilerini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, eğitimde başarıyı artırmak için öğrencileri teşvik ettiklerini söyledi

GÖLGE- 29 Ekim Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gürkaş, Müdür Yardımcısı Yeşim Koçak ile okul öğrencileri Efe Gürkaş ve Beste Gök, İlköğretim Haftası nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler Efe ve Beste, Başkan Karaosmanoğlu’na çiçek takdim etti.

“YENİ DÖNEMDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına elimizden gelen katkıyı yapmaya hazırız” dedi.

EĞİTİME TEŞVİK, BAŞARIYA ÖDÜL

Öğrencilerin başarılı olması için çabaladıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Üniversite yerleştirme sınavında ilk 100’e girenlere sıfır kilometre, kaskolu, ful depolu otomobil hediye ediyoruz. Kocaeli’deki tüm 6. sınıf öğrencilerimize tablet hediye ederek başarılı bir neslin yetişmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

29 Ekim Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gürkaş ise Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği katkılardan dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑