parkinnn

Güncel

“Eğitime destek devam ediyor”

Dilovası Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında da okula yeni başlayan öğrencilere ve eksiği olan okullara destek olmaya devam ediyor. Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, 2014-2015 eğitim öğretim

29 Eylül 2014 Saat: 17:57
“Eğitime destek devam ediyor”
“Eğitime destek devam ediyor”

Dilovası Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında da okula yeni başlayan öğrencilere ve eksiği olan okullara destek olmaya devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, 2014-2015 eğitim öğretim yılında okula yeni başlayan bin 500 öğrenciye çanta, kırtasiye malzemeleri ve okuma kitaplarını hediye ederek eğitime ve öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Dilovası Belediyesi bunun yanı sıra ilçe genelinde ihtiyaç sahibi yaklaşık 250 öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımında bulunuldu.

LOJİSTİK DESTEK

Eğitime lojistik destek kapsamında ilçedeki okulların boya ihtiyacını karşılayarak yeni eğitim öğretim yılına okulların daha güzel ve bakımlı hale getiren Dilovası Belediyesi ekipleri okulların çevre düzenlemelerini de gerçekleştirdi.

HERKESE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Dilovası Belediyesi olarak eğitime hep destek tam destek sloganı ile eğitime ve öğrencilere desteklerinin devam edeceğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,” Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi için herkese sorumluluk düşüyor. Bizde Dilovası Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde eğitime desteğimizi arttırarak sürdürüyoruz. Bu yıl da 1. Sınıfa başlayan 1500 minik yavrumuza ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize çanta ve kırtasiye malzemesi hediye ettik. Dilovası Belediyesi olarak bu yıl olduğu gibi bundan sonra da eğitime desteğimiz devam edecek. Bizim tek gayemiz güzel bir eğitimle birlikte iyi bir insan olmaları. Doktor olabilirler, mimar olabilirler fakat her ne olurlarsa olsunlar evvela iyi bir insan olmalılar’’ ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑