parkinnn

Güncel

Eğitimlere hız verdiler

SEDAŞ’ın eğitim toplantı salonunda düzenlediği, yeraltı kablo ekleri ve kablo başlığı montaj eğitimi başarıyla tamamlandı.

29 Haziran 2015 Saat: 11:48
Eğitimlere hız verdiler
Eğitimlere hız verdiler

SEDAŞ teknik eğitimlere ağırlık vererek uzmanlık gerektiren konularda hizmet kalitesi için yatırım yapmaya devam ediyor.SEDAŞ tarafından elektrik şebekesi yapım işlerinde görev yapan çalışanlara yönelik,  kaliteli enerji dağıtımı, izolasyon malzemelerinin kullanımı, kablo başlığı montajı ve yeraltı kablo eki yapımı konu başlıklarıyla düzenlenen ve SEDAŞ Eğitim toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim başarıyla tamamlandı. Remar Enerji adına Ahmet Gürkan’ın sunumlarla ve yeraltı kabloları üzerinde uygulamalı olarak anlattığı, kablo ek malzemeleri ve kablo başlıklarının kullanılması konuları, kablolar üzerinde yapılan montaj ve ek çalışmalarıyla,  eğitime katılanlara uygulamalı olarak da gösterildi. Eğitim süresince çalışanlar tecrübelerini paylaşırken, sahada rastladıkları arıza şekillerini ve yapılan uygulamaları eğitimci Ahmet Gürkan’a aktararak sorularına cevap buldular.


EĞİTİMLE YÜKSEK KALİTE

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Remar Enerji adına Eğitim sonunda Ahmet Gürkan’a teknik eğitimlere katkı sağlamaları nedeniyle teşekkür plaketi verirken, SEDAŞ’ın teknik eğitimlere ağırlık vererek uzmanlık gerektiren konularda hizmet kalitesi için yatırım yapmaya devam edeceğini, teknik eğitimlerin kaliteli ve kesintilerin minimize edildiği bir enerji dağıtım şebekesindeki rolünün de çok önemli olduğunu, sertifikalı programlarla da bu eğitim çalışmalarının sürdürüleceğini bildirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑