Ana Manşet Reklam

Güncel

Emekli muallim Köstekli’ye anlamlı ziyaret

Büyükşehir’in Hayatin İçindeyim ekibi, Öğretmenler Günü’nde emekli muallim İsmail Köstekli’yi ziyaret edip, elini öptü, uzun ve sağlıklı bir ömür diledi

25 Kasım 2022 Saat: 16:07
Emekli muallim Köstekli’ye anlamlı ziyaret
Emekli muallim Köstekli’ye anlamlı ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi fedakârca gelecek nesillerimizin ve ülkemizin istikbali için ter döken, onlarca öğrenciyi yetiştiren emekli muallim İsmail bey ve kızı Sevim hanıma öğretmenler gününde ziyarette bulundu.

TÜM ÖĞRETMENLERE SAĞLIK VE BAŞARI DİLİYORUM

Milli Eğitim Bakanlığında uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra müfettişlik görevine devam edip emekli olan 96 yaşındaki İsmail Köstekli ve kızı Sevim Köstekli’ye Hayatın İçindeyim projesi kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle anlamlı bir ziyarette bulunuldu. İsmail Bey ziyarette, ‘’16 sene öğretmenlik yaptım. Ardından Gaziantep’te 18 yıl Milli Eğitimde Müfettişlikten emekli oldum’’ bilgisini verdi. Şu anda görevli olan öğretmenlere de tavsiyelerde bulunan emekli muallim İsmail Köstekli, ‘‘Bütün öğretmenlere sağlıklar ve başarılar diliyorum’’ dedi. 

 

BÜYÜKŞEHİR’İ ARADIĞIMIZDA İVEDİLİKLE DÖNÜYORLAR

Büyükşehir Belediyesi’nin Şifalı Balkonlar ve Tedbiri Mekân projelerinden faydalanan İsmail Bey ve kızı Sevim Hanım, ‘‘Herhangi bir talebimizde Büyükşehir’i aradığımızda bize ivedilikle geri dönüyorlar. Büyükşehir bize her türlü desteği sağlıyor. Belediyeciliğinizden çok memnunum. Hizmet olarak bakıyoruz. Çok sağ olun var olun’’ ifadesini kullandı.

 

GELECEĞİN MİMARİSİNİ KURMAK

‘’Öğretmenlik para için yapılan bir meslek değil. Onlar çalışacaklar ve üretecekler’’ diyen Sevim Hanım, ‘‘Türkiye'nin mimarisini kurmak, geleceğin mimarisini kurmak her türlü övgü ve takdire layıktır’’ yorumunu yaptı. 13 yıl önce annesi vefat ettikten sonra babası ile yaşamaya başlayan Sevim Hanım, ‘’Öğretmenler yeniliklerden haberdar olmalı. İlimle bilimle, fenle ilgilenmeleri gerekmektedir. Sevgi ve ilgiyle çocukları sevecekler. Fedakârlıkla çocuklara yön verecekler’’ açıklamasını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑