parkinnn

Röportaj

Emlakta devrim yaptık.!

TÜGEM Kocaeli İl Başkanı Fuat Özdağ sektörel sorunlara değinirken, devrim niteliğinde projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

11 Kasım 2021 Saat: 15:47
Emlakta devrim yaptık.!
Emlakta devrim yaptık.!

TÜGEM Kocaeli İl Başkanı Fuat Özdağ, emlak sektöründe bir çok ilki gerçekleştirdiklerini ve Kocaeli'nin örnek pilot bölge olduğunu söyledi.

2011 yılından beri Darıca'da hizmet veren Bölge Gayrimenkul'ün ortağı Özdağ, ''Kocaeli Emlakçılar Odası'nı kurduğumuz zaman üyelerimizin, meslektaşlarımızın rahatlığı için çok porjeler geliştirdik, Türkiye'ye örnek olduk. '' dedi.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri ( TÜGEM) Kocaeli İl Başkanı Fuat Özdağ, sektörün geldiği noktayı Gölge'ye değerlendirirken , ''18 ay görev yaptığım Kocaeli Emlakçılar Odası'nda görev süremde emlak sektörüne ciddiyet ve disiplin kazandırdık. Meslektaşlarımızın teknolojiden daha fazla yararlanmaları için projeler geliştirdik. Mesela;  oda da görev yaparken İstanbul , Ankara ve İzmir'den önce webtapu konusunu gündeme getirdik, yangınlaştı. Veri tabanı yüksek mükemmel bir web sitesi hazırladık. www.keo.com.tr 'yi oluşturduk. Kocaeli’deki ilçe belediyeleri ile iş birliği yaparak emlakçı meslektaşlarımızın yetkili portföylerinin tüm işlemleri hakkında bilgi edinmelerini sağladık.Sektörümüzde   devrim niteliğinde çalışmalar yaptık.'' şeklinde konuştu.

TÜGEM'E TALEP ÇOK

Kocaeli Emlakçılar Odası'nda ayrıldıktan sonra Kocaeli'de TÜGEM'i oluşturduklarına dikkat çeken Özdağ, bu dernekle az sayıda üye ile kaliteli sonuçlar aldıklarına işaret etti. Bölge Gayrimenkul Genel Müdürü Özdağ şunları söyledi ; '' TÜGEM'de üye sayısını sınırlı tutuyoruz. Şu an binin üzerinde  üyemiz var , ama istesek  çok daha fazla  olur. Talep çok, biz bu işi gerçekten yapanlarla, daha kaliteli  bir ekiple ve referans yöntemiyle çalışıyoruz. Her biri birbirinden kıymetli üye arkadaşlarımızla seminerler, konferanslar düzenleyerek bilgilerimizi ve porföyümüzü güncelliyoruz. Emlak  yasası çıkana kadar da mücadelemiz devam edecek. Nasıl ki mali müşavirlik, avukatlık yasası var, bizim sektöründe yasası olmalı. Şu an lise mezunu zorunluluğu getirildi, sektörün daha ciddi ve kaliteli olması için , her önüne gelen emlakçıyım dememsi için , pek çok yasal düzenlemeler yapılmalı. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑