parkinnn

Ekonomi

Emlaktan spora her yerde Şener GYD rüz￰garı

Ata sporu güreşe sponsor olan ve Şener GYD Güreş Takımı kuran Yılmaz, ayrıca başkanı olduğu Gebze Gençler Birliği Spor Kulübü ile futbola yeni bir vizyon kazandırmak için düğmeye bastı.

7 Haziran 2022 Saat: 10:42
Emlaktan spora her yerde Şener GYD rüz￰garı
Emlaktan spora her yerde Şener GYD rüz￰garı

Emlak sektöründe üç  yılı geride bırakan Gebze merkezli Şener GYD, sergilediği yüksek performansla ülke gündemine  damgasını vurmaya devam ediyor.

Kocaeli, Yalova ve İstanbul'daki   beş  ofisi  ve  32 satış danışmanıyla hizmet veren Şener Yılmaz'ın kurucusu olduğu Şener GYD, gayrimenkuldeki başarısını şimdi de spora taşıdı. Yılmaz, güreş ve futbola da yatırım yaparak,  bu yönde de adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Emlak'ta Türkiye'nin  en  büyük isimlerinden olan  ''Medet Anlı Holding''le geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri protokolle dikkat çeken Şener GYD; holdingin  plazaları, rezidansları, gökdelenleri ve avmlerinin satışını üstlendi.  Hayat Park 11 Lalapaşa City, Hayat Park 4 Beylikdüzü Konutları, Hayat Park 10 Panorama House, Hayat Park 7 Giz Kule Smart Rezidans, Hayat Park 6 E-Outlet Center , Hayat Park Stil Rezidans, Hayat Park 2 Bahçeşehir Konutları, Hayat Park 4 Beylikdüzü Konutları, Hayat Park 3 Paradise Avm ve Hayat Park 2 Bahçeşehir Konutları'nın satışı için İstanbul  Esenyurt'ta yeni bir  ofis açan Şener Yılmaz, ''Yeni ofisimizde dört arkadaşımız hizmet verecek. Her biri konutta uzman olan, üniversite mezunu, oldukça donanımlı arkadaşlarımız,  İstanbul'da A sınıf satış gerçekleştiriyorlar. '' dedi.

BİR AYDA ÜÇ ÖDÜL ALDI

26 Mayıs'ta Anibal Medya'nın düzenlediği halk oylamasıyla  'yılın en başarılı gayrimenkul firması ve yılın en iyi çıkış yapan iş insanı '' ödüllerini alan Şener GYD kurucusu Şener Yılmaz, İstanbul'da ise,  Gold Media Awards Internatıonal 2. Altın Medya gecesinde yılın en başarılı gayrimenkul firması ödülüne sahip oldu. Bir ayda üçödülle ilgi gören Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Şirket Sahibi   Şener Yılmaz, spora da yatırım yaptı.

FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Ata sporu güreşe sponsor olan ve Şener GYD Güreş Takımı kuran Yılmaz, ayrıca başkanı olduğu Gebze Gençler Birliği Spor Kulübü ile futbola yeni bir vizyon kazandırmak için düğmeye bastı. Yılmaz'ın sahibi olduğu Gebze Gençler Biriği Kulübü, geleneksel fubol turnuvasının ilkini Temmuz ayında başlatacak. 30 takımın ter dökeceği turnuvada  dereceye giren takımlar para ve kupa ödülü alacak.

TAKIMLARA PARA VE KUPA ÖDÜLÜ

Şener Yılmaz yeni yatırımlarıyla ilgili açıklama yaparken , '' Kazandığımızı yine halkımıza, bölgemize yatırıyoruz. 3 bini aşkın mevcut konutlarımızın satışının yoğunluğu içinde sporu ihmal etmiyoruz. Güreş sporu gönlümüzde ayrı bir yer tutuyordu, o nedenle profesyönel çalışma başlattık. Dört pehlivanımıza sponsor olduk. Bir de Şener GYD Güreş'i kurduk. Er meydanına çıkacak olan  yiğit pehlivanlarımız Şener GYD için yağlanacak, kısmetlerinde logomuz olacak. Futbol turnuvamızın da takvimi belli oldu. Futbol severleri, Gebzelileri futbola doyuracağız. Çok çekişmeli ve centilmen bir turnuva olacağını şimdiden söyleyebilirim. İlçe protokolumuzun yanısıra , başkentten de misafirlerimz renk katacak.'' dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑