parkinnn

Yaşam

En mutsuz gençler Kocaeli’de

2013 yılı için yapılan “İstatistiklerle Gençlik” isimli çalışmanın sonuçlarını yayınlayan Türkiye İstatistik Kurumu, Kocaeli’de yaşayan gençlerin yüzde 39,5’inin mutsuz olduğunu belirtti. En mutsuz gençlere sahip olan beş il

26 Mayıs 2014 Saat: 10:27
En mutsuz gençler Kocaeli’de
En mutsuz gençler Kocaeli’de

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılı için yaptığı “İstatistiklerle Gençlik” isimli çalışmasını yayımladı. TÜİK verilerine göre, Kocaeli’de yaşayan gençler, aralarında Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’nın da olduğu bölge illerine oranla en mutsuz grubu oluşturuyor. Verilere göre Kocaeli’de yaşayan gençlerin yüzde 39,5’i kendisini ‘mutsuz’ olarak tanımlıyor. Aynı araştırma sonuçlarında Yalova’da 38,1, Bolu’da yüzde 22,1, Sakarya’da yüzde 23,4 ve Bolu’da yaşayan gençlerin ise yüzde 19,9’u kendisini mutsuz olarak tanımlıyor.


TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDA

2013 yılında yapılan araştırmaya göre, Kocaeli’de yaşayan gençlerin mutluluk oranı, Türkiye ortalamasının da altında kaldı. Araştırma verilerinde ortaya çıkan sonuçlar uyarınca Türkiye genelinde mutsuz olduğunu ifade eden gençlerin oranı, ortalama yüzde 34,9 çıktı. Bu oran, Kocaeli’de yaşayan gençlerin Türkiye ortalamasında göre de yüzde 4,6 daha fazla mutsuz olduğunu ortaya koydu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑