parkinnn

Yaşam

Engelli çocuklardan muhteşem performans

Zihinsel engelli ressamın tabloları ve engelliler mehter takımının gösterisi hayran bıraktı

25 Nisan 2014 Saat: 11:17
Engelli çocuklardan muhteşem performans
Engelli çocuklardan muhteşem performans

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Müdürlüğü Mehteran Takımı, dinleyenleri coşturdu. Mehter marşlarını başarıyla söyleyen engelli çocukların yanı sıra 32 yaşındaki zihinsel engelli Sinan Şahin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri standında yağlı boya resim yaparak hünerlerini sergiledi. 2007 yılında kişisel sergisini açan Sinan Şahin,  bir gün de bir yağlı boya tabloyu tamamlayabiliyor.

 

RESİMDE ÇOK YETENEKLİ

zihinsel engelli sinan şahin tablolartıyla beğeni topladı.JPG görüntüleniyor

Çok yetenekli olan Sinan Şahin zihinsel engeline rağmen yaptığı tablolarla engel tanımıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Müdürlüğü tarafından yetenekleri doğrultusunda çeşitli alanlara yönlendirilen öğrenciler yetenekleri doğrultusunda çalışmalar yapıyor. Resim konusundaki yeteneği keşfedilen Sinan Şahin’in de bu konudaki mahareti göz dolduruyor. Kocaeli’nde sanatseverlerle buluşan Sinan’ın tabloları büyük beğeni topladı.

 

ENGELLİLER MEHTER TAKIMI

IMG_2173.JPG görüntüleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Müdürlüğü Mehteran Takımı’nın sahne gösterisi ise büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Gölcük Yolu üzerindeki Uluslararası Fuar Merkezi’ni dolduran binlerce çocuk ve aileleri, engelli çocukların söylediği birbirinden güzel mehter marşlarını beğeniyle dinledi. Zihinsel Engelliler Mehter Takımı, kendilerini izleyenleri adeta coşturdu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑