parkinnn

Eğitim

Enver Yıldırım'dan memleketine 4 okul

Hayırsever kimliğiyle her kesimden herkesin büyük takdirini kazanan Dilovası'nın saygın iş insanı Enver Yıldırım, tek başına bir ordu gibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

20 Eylül 2023 Saat: 17:51
Enver Yıldırımdan memleketine 4 okul
Enver Yıldırım'dan memleketine 4 okul

DÖRT OKUL YAPTIRIYOR
Memleketi Ağrı'da gerçekleştirdiği eğitim destekleriyle yöre halkının gönlünde taht kuran iş insanı Yıldırım, Doğubeyazıt'ta eşi Zeynep Dalkılıç Yıldırım 'ın adına yaptırdığı okul eğitime başladı. 15 derslikli okulda kütüphanede bulunuyor. Enver Yıldırım 'ın yine Ağrı'da inşaatı devam eden üç okul bulunuyor. Hayırsever iş insanı , diğer okulların inşaatlarının ise yıl sonuna kadar bitirilerek bakanlığa devir edileceğini duyurdu.
DAĞITIMI MUHTAR ÜSTLENDİ
İkinci yarı yıl tatilinin bitmesiyle okullara kitap, defter , kalem gibi gereç destekleri de veren Enver Yıldırım, Ağrı'da 150 bin kitap yardımı yaptı. Öte yandan kitapların okullara ve öğrencilere dağıtımını üstlenen Doğubeyazıt Dolbahçe Muhtarı Meryem Onkur, sosyal medya hesaplarından Yıldırım'ın eğitime yaptığı desteği canlı yayınlarla duyurarak iş insanına teşekkür etti. Muhtar Onkur, öğrencilere teslim ettiği gereçleri yine sosyal medyadan hemşerilerine duyurdu.
Diğer yandan Doğubeyazıt'ta öğretime başlayan Zeynep Dalkılıç Yıldırım Okulu ve Kütüphanesi'nde , ayrıca okuma yazma bilmeyen kadınlara eğitim verilmeye başlandığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑