parkinnn

Kültür

Eray Sarıçam'ın 3. Kitabı Çıktı

GÖLGE - Gölge Gazetesi ve Gölge Dergi'nin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü , Şair-Edebiyatçı Eray Can Sarıçam'ın üçüncü kitabı çıktı.

22 Kasım 2019 Saat: 15:51
Eray Sarıçamın 3. Kitabı Çıktı
Eray Sarıçam'ın 3. Kitabı Çıktı

Türk Edebiyatı'nın usta ismi Arif Damar'ı anlatan ''Şiirin Soğuk Demircisi Arif Damar '' isimi kitapta, Eray Can Sarıçam'ın  Arif Damar'ın hayatını mercek altına aldığı  ve hayatına ortak olanlarla gerçekleştirdiği söyleşiler  dikkat çekiyor.

Ebabil Yayınları tarafından piyasaya çıkan ve Türkiye genelinde dağıtımı yapılan 173 sayfalık ''Şiirin Soğuk Demircisi  Arif Damar'' isimli kitap , Eray Can Sarıçam'ın daha önce yayınlanan ''Yüzüm Şimdi Cumhuriyet) ve ( Ömrüm Yettiğince Savaş)'' isimleri eserlerinden sonra üçüncü kitabı oldu.

ERAY CAN SARIÇAM KİMDİR?

Babası, gazeteci  Ercan Sarıçam'ın kurucusu olduğu Gölge Dergi ve Gölge Gazetesi imtiyaz sahibi Eray Can Sarıçam 1993 Gebze doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gebze'de, üniversite öğrenimini  Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Türk Dili ve  Edebiyatı Bölümünde , yüksek lisansını aynı üniversitenin  Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalında  tamamladı.

Şiir ve yazıları  Hece, İtabar, Fayrap, Aşkar, Kaygusuz, Bir Nokta, Karabatak, Yumuşak G, Kuruluş ve Koza Düşünce dergileriyle Eleştiri Haber sitesinde  yayımlandı. Üniversite yıllarında öykücü Tugay Özdemir ile birlikte Hezeyan Fanzin'i çıkardı. Kanon 2010 dergisinin  ilk iki sayısının yönetiminde bulundu.

Yayımlanmış eserleri; Yüzüm Şimdi Cumhuriyet (Şiir-2017) , Ömrüm Yettiğince Savaş (Şiir-2019)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑