parkinnn

Siyaset

Ercan Dalkılıç Dilovası Seçim Sonucunu Açıkladı

Basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda konuşan CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde 11 bin ile 12 bin arasında oy alacağını söyledi. Dalkılıç, “Son yapılan anketi

25 Mart 2014 Saat: 12:49
Ercan Dalkılıç Dilovası Seçim Sonucunu Açıkladı
Ercan Dalkılıç Dilovası Seçim Sonucunu Açıkladı

CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, ilçe örgütünün organize ettiği program kapsamında basın mensupları ile bir araya geldi. Gebze Dilaş Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya Dalkılıç’ın yanı sıra CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya ve meclis üyesi adayları da katıldı. Seçim sürecinin daraldığını belirten Dalkılıç, “Herkes sandığa gidip oyunu kullanacak. Geçtiğimiz seçimi kaybettiğimiz o günden bu güne büromuzu hiç kapatmadık. Bu gün ki seçimi kazanmak için her zaman halkla iç içe olduk” ifadelerine yer verdi.

HİÇBİR SÖZLERİNİ YERİNE GETİRMEDİLER
Seçmene seçimden seçime değil her zaman selam verdiğini kaydeden Dalkılıç, “Seçmen sıcak ilgi istiyor. Geçtiğimiz seçim bize oy vermeyen kimseye küsmedik, gönül koymadık. Bu nedenle Dilovası’ndan partilie üstü oy alacağız.  Herkes bize oy verecek, bizi destekleyecek” dedi. İktidar partisi AKP’nin yaprak dökümü yaşadığını ve AKP’lilerin CHP’ye geçtiğini söyleyen Dalkılıç, “Dilovası halkı kandırıldı. Halka verilen hiçbir söz tutulmadı. Beş yıl önceki kitapçıklarını alın bir baskın, hiçbir sözlerini yerine getirmediler” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ OY DEPOSU GÖRÜLDÜ
Sözün siyasetçinin teminatı olduğunu söyleyen Dalkılık, “CHP 30 Mart’ta ilk defa seçimi alarak tarih yazacak. Dilovası’nın iktidar partisi halkı oy deposu olarakgördü, toplumu ötekileştirdi. Dilovası halkı oy deposu değil. Dilovası halkı bunu sandıkta gösterecek. 11 bin ile 12 bin arasında oy alacağız. Dilovası seçmenine teşekkür ediyorum. Dilovası’nda ki seçemene dışardan farklı bakılıyor ama biz birbirimizi çok iyi tanıdığımız için herjangi bir kavga dövüş olmuyor. Bu yüzden aday arkadaşlarıma da meclis üyesi adaylarına da teşekkür ediyorum” dedi.

SAYEMİZDE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Demokrat Parti’den CHP’ye geçiş sürecini de anlatan Dalkılıç, “Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’yu  Dilovası’nda 7 bin kişi ile karşıladık. Bizim karşılamamızla belkide gidip genel başkan yardımcısı oldu. Ne bizi satın alacak para var ne de basın var. Kimse bizi satın alamaz. Ben tecrübeli bir başkanım. Ana muhalefet partisinden belediye başkanı seçileceğim ve hakkımızı söke söke alacağız. Biz hakkımız olandan fazlasını istemiyorum. Seçimden sonra da başkan olarak burada yemek vereceğim” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑