parkinnn

Güncel

Erdoğan: Büyük bir katliam yapacaklardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "İzmir'deki saldırıda ele geçen mühimmat büyük bir katliam için gelmişlerdi.. Büyük bir felaketin önüne geçildi" dedi.

6 Ocak 2017 Saat: 17:25
Erdoğan: Büyük bir katliam yapacaklardı
Erdoğan: Büyük bir katliam yapacaklardı

Camiden ayrılan Erdoğan, yapımı tamamlanarak hizmete alınan eserlerin toplu açılış töreninin yapılacağı Rabia Meydanı'nda konuşuyor.

Şanlıurfa'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, İzmir'de yaşanan terör saldırısına değinerek "Malesef Türkiye'nin üzerine salınan gözünü kan bürümüş katil sürüleri işbirliği halinde saldırılarına devam ediyorlar" dedi.

Kendisini dinlemeye gelen yüzbinlerce vatandaşın sevgi seli ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizler hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik, sadece Rahman'ın önünde eğildik, başkasının asla" şeklinde konuştu.

"Bölücü örgütün bıraktığı yerden DEAŞ, onun bıraktığı yerden FETÖ, onun bıraktığı bir yerden bir başka örgüt bu ihanet nöbetini devralıyor. Artık şu gerçeği hiç kimse inkar edemez; bu örgütleri birileri özellikle besleyip, silahlandırıp, güçlendirip, yönlendirip Türkiye'nin üzerine salıyorlar. Yiğitçe ortaya çıkıp bizimle mücadele edemeyenler, terör örgütleri üzerinden kendilerince bizi yola getirmeye çalışıyorlar. Ne diyoruz; mert dayanır namert kaçar. Biz millet olarak tarihimizin hiçbir döneminde kaçmadık."

BÜYÜK BİR KATLİAM İÇİN GELMİŞLERDİ

"İzmir'deki saldırıda ele geçen mühimmat büyük bir katliam için gelmişlerdi.. Büyük bir felaketin önüne geçildi" dedi.

Dün İzmir'de teröristin üzerine aslar gibi atlayan kendisi de şehadete koşan polisimizi gördünüz. Bu ülkede İzmir'deki polisimiz gibi 80 milyon kahraman var. İşte kahramanlar diyarı. Bu ülkede tek başına darbecilere kök söktüren Ömer Halis Demirler var. Bu ülkede tanklara meydan okuyan gençler, yaşlılar var. Böyle bir ülkeyi dize getirmeye kimin gücü yeter? Türkiye tarihinin en güçlü devlet millet birleşmesini sağlayarak yoluna devam ediyor. Sınırlarımızın yanındaki hain emeller peşindekileri yenerek 2023 hedeflerimize ulaşacağız. 2053'e de 2071'e de ulaşacağız. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız.

BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Şehitlerimiz var canımız yanıyor ama onların inlerine girdik mi girdik.

"Her şehidin onlara bedeli çok ağır oluyor. Artık gelip de Suriye'den bu toprakları kuşatamayacaksın. Kandil'de, aynı şekilde Güneydoğu'da nerede PKK varmış, PYD varmış kim olursa olsun, bu ülkede terör estirenler bunun bedelini ödeyecekler. Benim vatandaşımın huzurunu kaçıranlar bunun bedelini ödeyecekler."

Ben nasıl 15 Temmuz'da milletimle iftar etmişsem şimdi de gurur duyuyorum.

Türkiye terör örgütlerinin üstesinden gelecektir.

"AYRIMCILIK TUZAĞINA DÜŞMEYECEĞİZ"

Burada kimse operasyon yapabilir mi? Yapmaya kalkarsa hesabını sorarız. Bizi alevi, kürt, türk, sunni diyerek ayrıştırmaya kalkanların amacı bizi de ateşe atmaktır. Hiçbir vatandaşımın ayrımcılık tuzağına düşmeyeceğine inanıyorum. Etnik köken ve mezhepçilik fitnesini sürekli körükleyenler bu istismara yöneliyorlar. Bölücü terör örgütü en çok zararı istismarını yaptığı Kürt kardeşlerime verdi.

"Altında doğduğumuz bu ay yıldızlı bayrağın dibinde ölmek bizim için şereflerin en büyüğüdür. Onun için diyoruz ki bu ülkeyi, bu milleti terörle, ekonomiyle, fitne fesatla yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir."

BİZİM İÇİN OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR

"Suriye'yi DEAŞ bahanesiyle her gün bombalayıp yok edenlerin gerçek niyeti, Türkiye'nin sahaya girip bu örgütü süpürmeye başlamasıyla ortaya dökülüverdi. Daha düne kadar bize 'Niye bu örgütle mücadele etmiyorsun' diyenler, bugün karşımıza dikilip ne diyorlar biliyor musunuz? 'Daha fazla ileri gitmeyin, 20 kilometrede kalın.' Yok öyle şey, bu işi temizleyene kadar yola devam edeceğiz."

Baktılar ki Türkiye sonuç almaya yaklaştı. Planlarını değiştirdiler. Bizim için ok yaydan çıktı.

TÜRKİYE'DE DEVRAN DEĞİŞTİ

Siyasi ekonomik hangi silah kullanılırsa kullanılsın bir millet kararlı olursa tamamını etkisiz hale getirebilir. Ekonomik ambargo uygulamay kalktıklarında vatandaşlarımız dövizlerini TL'ye çevirdi. Türkiye'de devran değişti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑