parkinnn

Siyaset

Eski Milletvekili'nden Dalkılıç'a Tam Destek

Tepecik Köyü’nde toplantı düzenlendi CHP’nin Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın durağı bu kez de Tepecik köyü oldu.

22 Mart 2014 Saat: 11:09
Eski Milletvekili'nden Dalkılıç'a Tam Destek
Eski Milletvekili'nden Dalkılıç'a Tam Destek

CHP’nin  Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın durağı bu kez de Tepecik köyü oldu. Toplantıya  CHP eski Kocaeli milletvekiil Salih Gün’de katıldı.  İlk konuşmayı yapan Salih Gün köylü vatandaşlara seslenerek, “Hepinizin de gördüğü gibi bu gün tarihin en büyük yolsuzluğu iddiasıyla suçlanan bir hükümet var. Artık sorunlara çözüm gücü olmaktan uzaklar. Kendi içindeki sorunları çözmeyle meşguller. Halkını unutanlara bir ders vermenin zamanı geldi, sandıkta onlara gereken cevabı verin. Ercan Başkanım değerli bir siyasetçi ve usta bir belediyecidir. Gönül rahatlığıyla ona oyunuzu kullanabilirsiniz. Ben kefiliyim. Artı kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin, bakın kömür makarna dağıtarak insanların oylarını satın almaya çalışıyorlar. İnsan iradesi satın alınamaz, insan kişiliği şahsiyeti satın alınamaz, bu güne kadar köylülere ne yaptılar size ne verdiler, bunlara dur demenin zamanı geldi geçiyor bile. Sandıkta gereken cevabı verin, köylü vatandaşın gücünü görsünler’’ dedi.

TALANA DUR DİYECEĞİZ

Dalkılıç’ta köylü vatandaşlara hitap ederek, ‘’Ben 41 yıldır bu memlekette yaşıyorum. Sizleri çok iyi tanıyorum. Bu köylere çok geldim gittim. Artık buralıyım sizin bir kardeşinizim. Sizlere hizmet etmek istiyorum. Bakın köylünün arazisini ucuza alarak birilerine peşkeş çekiyorlar. Biz bu talana dur diyeceğiz. Köylü kardeşlerimizin arazilerinin değerinde satılmasını sağlayacağız. Kime artık köylüyü ezemeyecek, sömüremeyecek, buralar gizli cennet gibi, bu cenneti kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz.

KÖYLER YAŞATILACAK

Birileri burası Dilovası’nın Mahallesi oldu ‘’şehirleştirelim’’ diyor. Ben bu konuda köylünün yanındayım, köylü nasıl istiyorsa öyle olacak. Köylerin sosyal dokusuna dokunmayacağız. Onların değiştirmeye çalışmayacağız. Buralar onların yurdu atalarının mirası, gizli cennetleri yine aynı şekilde yaşamaya devam edecekler. Bu konuda üzerime düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazırım. Bir sorununuz olursa bana gelin, bir derdiniz olursa ban gelin, siyasetçi halkının hizmetkârıdır, biz bu anlayışla yola çıktık ve sonuna kadar yanınızdayız’’ dedi

1.20140322094610.jpg

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑