parkinnn

Spor

Eskiçarşı teröre lanet etti

Gebzespor taraftar grubu Eskiçarşı, terörü lanetlemek için Gebze'de yürüyüş ve basın açıklaması yaptı.

24 Ağustos 2015 Saat: 11:26
Eskiçarşı teröre lanet etti
Eskiçarşı teröre lanet etti

Gruba tüm Gebzeliler de eşlik ederek terörü lanetledi.Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Eskiçarşı grubuna Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzespor yöneticileri, Gebzespor taraftarları ve çok sayıda vatandaş da destek verdi.

Gebze'de yapılan en geniş katılımlı terör örgütü karşıtı eylem olan yürüyüş meydandan İbrahim Paşa Çeşmesi’ne kadar sloganlar eşliğinde gerçekleşti. Grup, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Gebze uyuma şehidine sahip çık', 'Kahrolsun PKK', 'Şehidim hakkını helal et' sloganları ile çarşıyı adeta inletti. Çarşıda bulunan vatandaşlarında gruba destek vermesi ve açılan Türk bayrakları eşliğinde yürüyüşü tamamlayan grup çeşme önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

OYUNA GELMEYECEĞİZ

Şehitler için saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı hep bir ağızdan okundu. Gebzespor taraftar grubu adına basın açıklamasını Eskiçarşı Taraftar Grubu Sözcüsü Fırat Keskin yaptı. Basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı; "Ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları karşısında barış, dostluk, kardeşlik ve milli duygular zedelenmekte, her geçen gün yeni bir acı ile yüreklerimiz kan ağlamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ülkemizde Türk, Kürt, Çerkez, Alevi, Sünni ayrılmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktayız. Bu birlik ve beraberliği bozmak isteyen dış güçler ve terör örgütünün oyunlarına kesinlikle gelmeyeceğiz. Kutsal vatan topraklarımızın daimi bütünlüğü için hepimiz canımızı feda etmeye hazırız. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı yüce Türk milleti adına dilemekteyiz." Taraftar grubu basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

(Marmara Gazetesi)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑