parkinnn

Kültür

Eskihisar markalaşıyor

Tarihi, doğası ve kültürel yapısıyla bölgemizde önemli bir yeri olan Eskihisar artık tanınan bir marka haline gelecek.

14 Nisan 2014 Saat: 14:10
Eskihisar markalaşıyor
Eskihisar markalaşıyor

Masmavi denizi, yeşil ormanları ve tarihi dokusuyla tüm güzellikleri bünyesinde barındıran Eskihisar Köyü, tarihten günümüze kalan tüm güzellikleri hala aynı muhteşemliğiyle yansıtıyor. Dünyaca ünlü Türk ressamı Osman Hamdi beye ev sahipliği yapan, leziz balık restaurantlarıyla mutfak dostlarına kapısını açan, mis gibi deniz havasıyla bölgemizin oksijen deposu olan Eskihisar artık Türkiye’de tanınan bir belde olacak.

MARKALAŞAN ESKİHİSAR İÇİN İLK ADIM

Yıllardır ihmal edilen Eskihisar için Gebze merkezli Tetra reklam ajansı düğmeye bastı. Ajans başkanı Derya Deniz’in hazırladığı proje kapsamında Eskihisar’ın güzellikleri önce Türkiye’ye, daha sonra da dünyaya duyurulacak. Ajans Tetra’nın uzman ekibi tarafından hazırlanan Eskihisar logosu, bu tarih ve kültür kokan köyü marka haline getirecek.

ESKİHİSAR’I DÜNYAYA AÇMAMIZ LAZIM

Konuyla ilgili Demokrat Gebze’ye açıklama yapan Derya Deniz, “Eskihisar tarihimizin en eski yerleşim merkezlerinden biri. Eskihisar sadece basit bir tatil beldesi değil; Osmanlı entelektüel kültürüne ev sahipliği yapan bir coğrafyadır. Yakın gelecekte Körfez geçiş köprüsünün tamamlanmasıyla birlikte Eskihisar’daki körfez manzarası İstanbul’daki boğaz manzarasıyla eşdeğer olacaktır. Eskihisar’ın geçmişten günümüze gelen değeri kısa zamanda Körfez köprüsüyle birlikte taçlanacaktır. Eğer Gebzeliler ve Gebze’yi yönetenler isterse Eskihisar’ı uluslar arası bir turizm merkezi yapabiliriz. Biz Gebze’nin bir şirketi ve Gebze’de faaliyet gösteren bir firma olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu konuda ilk adımı attık ve Eskihisar’ın kurumsal logosunu yaptık” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑