Güncel

Eskihisar'a Dini Hizmetler Külliyesi

Eskihisar Dini Hizmetler Külliyesi Camii ve Kur’an Kursunun temeli dualarla atıldı

18 Ocak 2026 Saat: 17:28
Eskihisara Dini Hizmetler Külliyesi
Eskihisar'a Dini Hizmetler Külliyesi

Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde, Türkiye Diyanet Vakfı katkılarıyla hayata geçirilecek Külliye ve Kursun temel atma törenine: Kocaeli Vali Yardımcısı Salih Bıçak, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Eskihisar dini hizmetler Derneği Başkanı Ömer Özer,Gebze Müftüsü İbrahim Hamarat, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi, AkParti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya, ilçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Eskihisar Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan,CHP Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan, Anahtar Parti ilçe Başkanı Hakan Alaşar, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Kızılay Gebze Başkanı Celalettin Kurt, çevre ilçe müftüleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyeleri yaptıkları açıklamada, inşa edilecek külliyenin yalnızca bir ibadet mekânı olmadığı, aynı zamanda eğitim, irşat ve sosyal dayanışma merkezi olacağı vurgulandı. Eskihisar Dini Hizmetler Külliyesi’nin, bölge halkının manevi hayatına önemli katkılar sunacağının altını çizerek Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleri ile hayırsever vatandaşlara katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Eskihisar'da yapımı devam eden külliyeye bağış yapmak isteyenler hayırsever vatandaşlar Türkiye Diyanet Vakfı üzerinden bağışlarını yapabilirler

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑