parkinnn

Siyaset

ESNAFIN YANINDAYIZ

İstiklal Caddesi esnafı kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile beraberindeki Nevzat Doğan ve ilçe başkanı Ali Korkmaz’ı oldukça sıcak karşıladıBüyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosman

11 Ocak 2014 Saat: 13:00
ESNAFIN YANINDAYIZ
ESNAFIN YANINDAYIZ

İstiklal Caddesi esnafı kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile beraberindeki Nevzat Doğan ve ilçe başkanı Ali Korkmaz’ı oldukça sıcak karşıladı
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İstiklal Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Başkanlar günün büyük bir bölümünü bölge esnafına ayırdı. Birçok esnafın dükkanına konuk olarak her biriyle selamlaşan Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, esnaf vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılandı.
ESNAFIN YANINDAYIZ Oldukça renkli geçen esnaf ziyaretlerinde aynı zamanda AKP İzmit Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, ilçe yöneticisi Çağlayan Duman, İlçe SKM Başkan Ayhan Aslanboğa da hazır bulundu. Başkanlar yapılan ziyaretleri sırasında bölge sakinlerinin de taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı sohbetlerde her zaman esnafın yanında oldukları vurgusunu yaptı.
VATANDAŞI DİNLEDİLER Öte yandan gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyleyen bölge esnafı ise, caddenin yollarının iyileştirilmesi ve parkelerin yenilenmesiyle birlikte işlerinin daha da arttığını ifade ettiler. Bölgelerinde yapılan hizmetler için de teşekkür eden esnaflar, Başkanlara yerel seçimlerde başarılar diledi. Aynı zamanda alışverişe çıkan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu ve Doğan, vatandaşların ikamet ettikleri bölgelerde yapılacak çalışmalarla alakalı görüşlerini aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑