parkinnn

Güncel

Eylül meclisi tamam

Gebze Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleştirildi. GÖLGE- Yedi gündem maddesinin görüşüldüğü meclise toplantısında gündem maddel

2 Eylül 2014 Saat: 15:08
Eylül meclisi tamam
Eylül meclisi tamam
Gebze Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleştirildi.

GÖLGE- Yedi gündem maddesinin görüşüldüğü meclise toplantısında gündem maddeleri karara bağlandı Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda geçen meclis birleşimine ait karar özetleri okundu. Gündemin birinci maddesi olan imar planı tadilatı ile ilgili olarak komisyon raporları okunarak oylandı. Gündemin üçüncü maddesi olan Eskihisar’daki parkların açık alanların kiraya verilmesine ilişkin plan ve bütçe komisyonu raporu neticesinde beş yıl bedelsiz olarak Gebze Belediyesi’ne verildi. Komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesi olan 5678 ada 17 parselin satın alınmasına ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü talebi  CHP’li meclis üyelerinin itirazına rağmen direk olarak geçti. Gündemin beşinci maddesi olan belediye sınırları içerisinde yeni yapılan 10 park isimlendirilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün talebi hukuk dilekçeye havale edilirken, gündemin altıncı maddesi olan yıllara yaygın hizmet sunumu ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün talebi oy çokluğu ile kabul edildi. Yedinci madde olan dolu kadro değişikliğine ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü talebi ise direk geçti.

DÜNYA BARIŞ GÜNÜ

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından gündem dışında söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tüm herkesin 1 Eylül Dünya Barış günü kutlayarak, “Dünyada barışın sağlanması için katkılarımızı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Gündem dışı söz alan CHP meclis üyesi Dilek Tan ise Gebze’de çöp sorunun halen devam ettiğini belirterek, bu durumda esnafın ve halkın rahatsız olduğu dile getirdi. Başkan Köşker ise “ Günde altı kez çöpleri topluyoruz. Fakat Gebze’de çöp koyternırları yer altına alınca bu durum ortandan kalkacak” diye konuştu.

KÖŞKER HACCA GİDİYOR

Meclisin sonunda konuşan Başkan Köşker, 27 Eylül’de hacca gideceğini belirterek, “27 Eylül’de hacca gideceğim. 11 Ekim’de geri döneceğim. Herkes hakkını helal etsin” dedi. Öte yandan Gebze Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı ise 1  Ekim Çarşamba saat 16.00 gerçekleşecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑