parkinnn

Spor

Eyüp Tutcuoğlu Çayırovaspor’da

Amatör Süper Lig ekiplerinden Çayırovaspor’un yeni teknik direktörü Eyüp Tutçuoğlu oldu. Yeşil siyahlıların geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinde başkanlığa seçilen Murat Gültekin, yönetimden teknik adam konusunda yetki almışt

20 Temmuz 2015 Saat: 11:38
Eyüp Tutcuoğlu Çayırovaspor’da
Eyüp Tutcuoğlu Çayırovaspor’da

Ardından yeni sezon öncesinde teknik adam arayışlarına hız veren çiçeği burnundaki başkan, bir kaç isim ile görüştü. Ardından Gebzespor’da birlikte çalıştığı Eyüp Tutçuoğlu ile görüşen Gültekin, tecrübeli ismi ikna etmeyi başardı. Tutçuoğlu ile anlaşan Gültekin, yeni teknik adamın yardımcılığını ise Erol Kaplan’ın yapacağını ifade etti. Tutcuoğlu yeni takımında antrenmanlara çarşamba gününden itibaren başlayacak. 

İÇ TRANSFER BUGÜN BAŞLIYOR

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Çayırova’nın tanıtımı için Çayırovaspor en önemli araç olduğunu söyledi. Başarının gelmesi için tesisleşmeyi olmazsa olmaz gördüklerini dile getirdi. Yeşil siyahlıların yeni teknik direktörü Eyüp Tutcuoğlu da 9 yaşında futbolun içine girdiğini, 40 yıllık tecrübesinin olduğunu ile belirtip futbolculara, “Bir belirsizlik içinde olmayın. Çayırovaspor ile ister anlaşın isterseniz başka kulüplere gidin. Ama çarşamba günü başlayacağımız antrenmanlara mutlaka katılın. Başka kulübe giderseniz de hazır antrenmanlı gidin. Kalırsanız da hazırlanmış bir şekilde Çayırovaspor formasını giyin. Kafanız rahat olsun” dedi. Öte yandan kulüp yöneticisi Abbas Sır da bugünden itibaren futbolcuları arayıp görüşeceklerini, amaçlarının geçen sezon top koşturan futbolcular ile devam etmek olduğunu söyledi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑