parkinnn

Güncel

Fatih Devlet Hastahane'si ne zaman açılacak ?

1981 yılında Gebze'de hizmetine başlayan Gebze Fatih Devlet Hastahane'si yatak kapasitesini yükseltmek için geçtiğimiz yıllarda tadilata girdi.

24 Mart 2017 Saat: 13:35
Fatih Devlet Hastahanesi ne zaman açılacak ?
Fatih Devlet Hastahane'si ne zaman açılacak ?

4500 m2 alan üzerine kurulu 1785 m2 kapalı alana sahip 1 milyon 186 bin 619 kişiye hizmet veren, ayrıca 3 katlı Çayırova Semt Polikliniği'de kapsayan Fatih Devlet Hastanesi kapasitesini yükseltmek için geçtiğimiz yıllarda bir bölümü yıkılıp yeni inşaata başlanmıştı.

Fakat uzun süredir açılmamasının üzerine artık ne zaman açılacagını halk merakla beklemeye başlamıştı bunun üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba," Gebze Fatih Devlet Hastanesi fiziki durum gerçekleşme oranı %80 olup, proje değişiklikleri dolayısıyla 28.02.2017 tarihine kadar 119 günlük süre uzatım talebi TOKİ tarafından onaylanmıştır. 2017 yılı içerisinde kısmı kabul yapılması planlanmaktadır. Mevcut hastane taşınınca yıkılacak ve otopark alanı düzenlenecektir. Otopark alanı düzenlenmesi dahil 2017 yılı Kasım ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Resmi süre dolmadığı için cezai şart uygulanmamaktadır." dedi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑