parkinnn

Güncel

Fatma Şimşek, 'Prıme Emlak'ı açtı

Emlak sektöründe gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken gayrimenkul uzmanı Fatma Şimşek, kendi iş yerini açtı.

16 Nisan 2024 Saat: 18:04
Fatma Şimşek, Prıme Emlakı açtı
Fatma Şimşek, 'Prıme Emlak'ı açtı

TECRÜBE VE GÜVEN OFİS AÇTIRDI

Yaklaşık beş yıldır sektörde danışman olarak görev yapan Şimşek , edindiği tecrübe ve  portföyü artık  kendi markası altında hizmete dönüştürecek.  'Prıme Emlak' isimli kendi markasını oluşturan Broker Fatma Şimşek, Gebze İstasyon Mahallesi 1414 Sokak  Numara 24/b 'de hizmete başlarken, oldukça iddilalı açıklamalar yaptı.

HEDEF ÇITASINI  YÜKSEK TUTTU

'' Meslek büyülerimden  ve sahadan edindiğim deneyimleri yeteneklerimle birleştirerek,  Prıme Emlak ofisini açtım.  Emlakta , kısa sürede çok büyük projeler gerçekleştireceğime inanıyorum. Çıtayı yüksek tuttum. Edindiğim güven, kazandığım çevre, kendi ofisimi açmamda etkin oldu.  Kısa sürede bölgemizin en kapsamlı gayrimenkul ofisi olacağımıza inanıyorum. '' şeklinde konuşan Fatma Şimşek , kadınların iş dünyasında hızla yükseldiğini görmekte kendisini ofis açmaya yönettiğini belirtirken , '' Uzmanlık alanım konut. Ama arsa ve arazide de donanımlıyım '' dedi.

GAYRİMENKULÜN HER DALINDA HİZMET

Alıcı ile satıcı arasında çözüm ortağı olmaktan mutlu olduğunu ifade eden  Prıma Emlak Brokeri Fatma Şimşek , bir süre sonra ofisin resmi açılışını  yaparak bölge erki ile kurdale keseceklerini söylerken, Gölge'ye şu açıklamaları yaptı ; '' Çok şirin, çok güzel bir butik ofis yaptık. Herkesin  ve herkesin önceliği olsun diye,  ismimizi   'öncelik, en verimli çağ' anlamına gelen 'Prıme' koyduk. Çünkü benim için de işim, sorumluluğum , mesleğim, müşterilerim hep önceliklidir.  Prıme Emlak ile sadece ev, arsa  satmak  değil, gayrimenkulün bütün dallarında en iyi hizmeti vermek ve kısa sürede çözüme kavulturmak için çalışacağız. Hedefimiz , sonuç odaklı, müşteri memnuniyetli neticeler almak. Prıme Emlak;  arsa, arazi, bahçe, tarla , ev, yalı, villa, fabrika , depo , daire, toplu konut, kat karşılığı ve kentsel dönüşüm projelerinde alım satım ve kiralama hizmetleri verecek.  Dostlarımızı ofisimize çay içmeye bekliyorum.''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Gayrimenkul uzmanı Fatma Şimşek
Gayrimenkul uzmanı Fatma Şimşek

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑