parkinnn

Güncel

Federasyon ve Dernek yöneticileri Kocaeli'ye çıkarma yaptı

Abhaz Dernekleri Federasyonu Yöneticileri ve diger illerin dernek baskan ve yöneticileri, Kocaeli Abhaz Dernegi ve Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Iliskiler Temsilciligi'ne ziyaretler gerçeklestirdi.

11 Şubat 2016 Saat: 11:16
Federasyon ve Dernek yöneticileri Kocaeli'ye çıkarma yaptı
Federasyon ve Dernek yöneticileri Kocaeli'ye çıkarma yaptı

Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Baskani Ahmet Hapat Ceylan ve federasyon yöneticileri Atanur Aksoy, Ercan Basnuh, Samil Yasba ve Ümit Karaalp'in yani sira Istanbul Abhaz Dernegi Baskani Hakan Ander, Sakarya Dernek Baskani Oral Kobas, Düzce Abhaz Kültür Dernegi Yöneticileri Özdemir Zorlu ve Anil Alkan, Kocaeli Abhaz Dernegi ve Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Iliskiler Temsilcisi Ruhi Karaalp'i ziyaret etti. Gerçeklesen nezaket ziyaretinin ilki Kocaeli Abhaz Dernegi'nde gerçeklesti. Kocaeli Abhaz Dernegi Baskani Hasan Konca ve dernek yöneticileri, federasyon yöneticileri ve diger illerin dernek yöneticilerini agirladi. Izmit'te ki dernek binasinda gerçeklesen ziyarette Kocaeli Abhaz Dernegi üyeleri de hazir bulundu.

 

ATTEİT'E ZIYARET GERÇEKLESTI
Izmit'te bulunan Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Iliskiler Temsilciligi'ne de nezaket ziyaretinde bulunan federasyon yöneticileri ve dernek yöneticilerini, Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Iliskiler Temsilcisi Ruhi Karaalp karsiladi. Yapilan ziyarette taraflar Türkiye'de yasayan Abhaz toplumunun sorunlarini, ekonomik ve kültürel çalismalari degerlendirdi. Gerçeklesen görüsmenin ardindan ziyaretler sona erdi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑