parkinnn

Spor

Feghouli Galatasaray'a imza atıyor

Galatasaray'ın Feghouli için kulübü West Ham United ile anlaşmaya vardığı ve oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

11 Temmuz 2017 Saat: 12:51
Feghouli Galatasaraya imza atıyor
Feghouli Galatasaray'a imza atıyor

Feghouli Galatasaray'a imza atıyor

Galatasaray önceki gece Feghouli'nin menajeri ile İstanbul'da bir araya geldi ve yıllık 3 milyon euro karşılığında her konuda anlaşmaya vardı.

4.5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Fransa'da tatilde olan Feghouli için daha önce West Ham ile görüşen ve 4.5 milyon euroya el sıkışan sarı-kırmızılıların bu hafta içinde Cezayirli yıldıza imza attırması bekleniyor.

RESMİ İMZA TATİL SONRASI

Feghouli'nin West Ham ile alacakları konusunda bir görüşme yapması beklenirken, sarı-kırmızılıların Cezayirli oyuncuyla İngiliz kulübü arasındaki bu sorunun çözümlenmesini beklediği belirlendi. Feghouli'nin Fransa'dan İngiltere'ye dönüp alacakları konusunda West Ham ile masaya oturacağı ve karşılıklı olarak anlaştıktan sonra da Galatasaray'a resmi imza atacağı ifade edildi.

BİRAZ DİSİPLİN SORUNU VAR

Feghouli'nin sözleşmesinin 3 yıllık olacağı ve Cezayirli oyuncunun her yıl 3 milyon euro net kazanacağı öğrenildi. Yıldız futbolcu geçen sezon 28 maçta 4 gol atıp 3 asist yaparken, kariyeri boyunca 303 maçta 40 gole imza atıp 47 de asist yaptı.

Disiplinsiz davranışları nedeniyle Valencia ve West Ham'da iki kez kadro dışı kalan Feghouli'yi geçen sezon Bilic rezerv takıma göndermişti.

CEZAYİRLİ YILDIZ GÜN SAYIYOR

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Feghouli artık gün sayıyor. Cezayirli futbolcunun bir hafta içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑