parkinnn

Spor

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kadrosu...

Fenerbahçede Caner Erkin, Trabzona götürülüyor Fenerbahçede sıcak gelişme. Milli Takımdan sakat dönen Caner Erkin, Trabzon deplasmanına götürülüyor. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oyna

13 Eylül 2014 Saat: 16:15
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kadrosu...
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kadrosu...

Fenerbahçe'de Caner Erkin, Trabzon'a götürülüyor

Fenerbahçe'de sıcak gelişme. Milli Takım'dan sakat dönen Caner Erkin, Trabzon deplasmanına götürülüyor. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kadrosu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda gözler pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçına çevrildi.
İsmail Kartal, dvev mücadele öncesi Milli Takım'dan sakat dönen Caner Erkin'in Trabzon'a götürülmesine karar verdi. Caner Erkin bu sabah antrenmana çıktı. Yıldız futbolcunun ayağındaki ağrı ve şişliğin azaldığı öğrenildi. Caner takım ile birlikte Trabzon'a götürülecek ve tedavisi maç saatine kadar devam edecek.

Oyuncu ile ilgili kritik kararı yani dev maçta oynayıp oynamayağına ise maç saatinde Teknik Direktör İsmail Kartal verecek.

CANER ERKİN TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI!

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan basına kapılı antrenmanın 1 saat 20 dakika sürdüğü bildirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı kaydedildi. Antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçın ardından oyuncuların bireysel çalışmalarıyla noktalandığı ifade edildi.

Türkiye'nin İzlanda ile oynadığı milli maçta sakatlanan ve birkaç gündür takımdan ayrı tedavi ve çalışmalarını sürdüren Caner Erkin'in, antrenmanın tamamında takımla çalıştığı belirtildi. Raul Meireles ve Egemen Korkmaz'ın ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Fenerbahçe kafilesi akşam üzeri uçakla Trabzon'a gidip, kara yoluyla Rize'ye geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

İşte Fenerbahçe'nin Trabzonspor kafilesi;

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.

Sarı-lacivertlilerin Trabzonspor maçı için oluşturulan 19 kişilik kadrosuna, milli maçta sakatlanan Caner Erkin de dahil edildi. Cezalı Volkan Demirel ile tedavileri süren Raul Meireles ve Egemen Korkmaz ise kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'nin bordo-mavililer ile yapacağı karşılaşmanın kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.

Fenerbahçe kafilesi akşam üzeri uçakla Trabzon'a gidip, kara yoluyla Rize'ye geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑