parkinnn

Güncel

Filistin heyetinden İZAYDAŞ’a ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği’nin Filistin heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZAYDAŞ fabrikasını ziyaret etti. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç’ın karşıladığı heyet, fabrikanın yapısı hakkında bilgi aldıklar

16 Şubat 2014 Saat: 15:33
Filistin heyetinden İZAYDAŞ’a ziyaret
Filistin heyetinden İZAYDAŞ’a ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği’nin Filistin heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZAYDAŞ fabrikasını ziyaret etti. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç’ın karşıladığı heyet, fabrikanın yapısı hakkında bilgi aldıkları yemekli toplantının ardından tesisleri dolaştı.

GENEL MÜDÜR SARAÇ BİLGİ VERDİ

Aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu Filistin heyetini ağırlayan İZAYDAŞ Genel Müdürü Saraç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Filistinli yöneticilere İZAYDAŞ tesisleriyle ilgili bilgi veren Saraç, ‘’Kocaeli’de çöp dağlarımız yok. Çöpler ve atıklar geri dönüşüm yoluyla tekrar kazanılıyor. Bu tesis ile ilgili her türlü bilgiyi size aktarmaya ve tecrübe paylaşımında bulunmaya hazırız’’ dedi.

İZAYDAŞ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

İZAYDAŞ’ın çevreyle dost yapısı hakkında bilgilerin olduğu tanıtım filmini ilgiyle takip eden Filistin heyeti, kendileriyle yakından ilgilenen Genel Müdür Saraç ve yetkililere teşekkür etti. Marmara Belediyeler Birliği’nin Filistin heyetini temsilen Bakan Yardımcısı Mohammed El Jabari ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Saraç, günün hatırasına karşılıklı hediyeler verdi.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑