parkinnn

Güncel

FIRTINA İÇİN İFTAHAR VAKTİ

Gebze Fırtına Trabzonspor Derneği yönetimi geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. Fırtına yönetimi, Dernek üyeleriyle birlikte bölgenin protokol, iş, spor ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

11 Temmuz 2015 Saat: 13:22
FIRTINA İÇİN İFTAHAR VAKTİ
FIRTINA İÇİN İFTAHAR VAKTİ

 Gebze Fırtına Trabzonspor Derneği önceki akşam Ramada Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kocaeli Bölgesinin en güçlü derneklerinden biri olan Fırtına Trabzonspor derneği önceki akşam yine kusursuz bir organizasyona daha ima atarak Trabzonspor’a gönül verenleri bir araya getirdi. Kocaeli ve Gebze prtokolülünün önemli isimlerinin de katıldığı iftar programında dernek Başkanı Gökhan Altuntaş, katılan herkese teşekkür etti.

 

BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

 

Geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin,  Kocaeli Ticaret odası başkanı Murat Bozdağ, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Trabzonspor yöneticileri Ali Uzunay ve Onur İncehasan’la birlikte iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑