parkinnn

Güncel

Fuarda Denetimden Nasibini Aldı

Kocaeli Fuarı içindeki işyerleri denetime tabi tutuldu

26 Haziran 2015 Saat: 12:19
Fuarda Denetimden Nasibini Aldı
Fuarda Denetimden Nasibini Aldı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuar alanı içinde faaliyet gösteren işyerlerini denetledi. Vatandaşların özellikle iftarlarını açtıktan sonra faydalandıkları işyerlerini denetleyen ekipler, güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşma noktasında incelemelerde bulundu.

 

SAĞLIKLI GIDAYA ULAMAK İÇİN

Vatandaşların gönül rahatlığı ile yemek yemesi, alışveriş yapması için denetim çalışmaları kent genelinde sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, Zabıta Daire Başkanlığı İhtisas Zabıta Şube Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü’nce ortaklaşa oluşturulan ekipler, Kocaeli Fuar alanındaki işyerlerini de denetliyor.

 

SON TÜKETİM TARİHLERİ

İşyeri sahiplerinin mal alımı sırasında aldıkları ürünün üretim ve son tüketim tarihlerini mutlaka kontrol etmeleri gerektiğini belirten yetkililer, işyerlerinde satış için sergilenen gıda maddelerinin son tüketim tarihlerinin periyodik olarak kontrol edilmesi konusuna dikkat çekiyor.

 

BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI

Sağlıklı, hijyenik ve güvenilir gıda hizmeti vermek konusunda gıda işletmeleri, işyeri sahipleri ve çalışanları ile tüketicileri bilinçlendiren denetim ekipleri, farkındalık yaratma konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑