parkinnn

Spor

Futbola destek yok

Kulüplerimiz belediyelere “rağmen” spor yapmaya çalışıyor Gebze’de spor kulüpleri belediyelerin akla zarar yaklaşımları ve tutumları ile belediye desteği bir tarafa, adeta belediyeye rağmen spor yapmaya, bir taraftan gençleri topluma

24 Eylül 2014 Saat: 12:14
Futbola destek yok
Futbola destek yok

Kulüplerimiz belediyelere “rağmen” spor yapmaya çalışıyor

Gebze’de spor kulüpleri belediyelerin akla zarar yaklaşımları ve tutumları ile belediye desteği bir tarafa, adeta belediyeye rağmen spor yapmaya, bir taraftan gençleri topluma kazandırmaya çalışırken diğer taraftan şampiyonluk mücadelesi vermeye çalışıyor. Gebze’de merkezi takımların Metin Oktay Stadı’nda tıkış tıkış idmanlarla sezona hazırlanması, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin skandal sınırlarını zorlayan bir tavırla Gebzespor’un otopark gelirine önce göz sonra el koyması yetmedi. Gebze’de zor şartlar altında liglerde varlığını sürdürüp deplasmanlar için Gebze Belediyesi’nden otobüs talebinde bulunanlar, Dilovası için olumsuz yanıt alıyor.

HANGİ DERDİME YANAM!

Arapçeşmespor önceki cumartesi günü Tavşancılspor’a konuk oldu. Spor kulüplerine çok yardımcı olduğu iddia edilen KBB’nin Tavşancıl Mahallesi’ndeki stadı henüz yeni “keşfetmesinden” ötürü Tavşancıl’da oynanması gereken maç Dilovası’nda, yine KBB’nin umursamazlığında zemini “taş”laşan Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda oynandı. Ancak amatör kulüplere eziyette adeta KBB ile yarışan Gebze Belediyesi, Arapçeşmespor’un otobüs tahsisine olumsuz yanıt verince Gebze temsilcisi maça kendi çabasıyla tahsis ettiği otomobillerle geldi. Arapçeşmespor Teknik Direktörü İbrahim Tümer belediyeden otobüs istediklerini ancak Dilovası’nda taşlandığı gerekçesiyle Gebze Belediyesi’nin otobüs vermeye yanaşmadığını söyledi.

DİLOVASI İLÇE EMNİYET TÖHMET ALTINDA KALDI

İbrahim Tümer’in bu iddiasının doğruluk esasına göre Gebze Belediyesi öncelikle bir devlet kurumu olarak devletin bir diğer kurumunu, Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü töhmet altında bırakıyor. Gebze Belediyesi’nin otobüslerini “sağlam”a alan duruşuna göre Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçeye gelen konuk ekiplerin can ve mal güvenliğini sağlamakta yeterli kalmıyor. Gebze Belediyesi camı çerçevesi iner kaygısı ile Dilovası’na deplasmana çıkan takımlara otobüs tahsis etmiyor.

NEYSE Kİ İKİ BAŞKANI “ÖRNEK” ALMIYORLAR

Öte yandan neyse ki bölgemiz ve ilimizin diğer belediyeleri kendilerine “kötü”yü; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gebze Belediyesi’ni örnek almıyor. Aynı gün Darıca’da oynanan Darıca Türkeli – Halıdere Belediyespor maçı için Gölcük Belediyesi, Halıdere Belediyespor’a otobüs desteğini esirgemedi. Dilovası Belediyesi ilçesinin temsilcisi Tavşancılspor’u mahallesinden ilçe merkezine Dilovası Belediyesi otobüsü ile taşıdı. Ayrıca Dilovası Belediyespor U17 takımı da Kirazpınarspor ile oynadığı lig maçına belediyenin otobüsüyle gitti.


dilovasi-001.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑