parkinnn

Güncel

Galatasaray davet edilecek

Gebzespor Başkanı İlker Çakır sezon açılış maçı için Süper Lig takımı Galatasaray’a davette bulunacaklarını söyledi. Kulüp üyeliğinde de yenilemenin işaretini verdi.

6 Ağustos 2015 Saat: 15:37
Galatasaray davet edilecek
Galatasaray davet edilecek

Gebzespor sezon açılış maçı için Galatasaray’a teklif götürecek. Başkan Çakır, takımın Bolu kampına hareketi sonrası gazetecilerle yaptığı sohbette bir arkadaşı aracılığı ile Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in telefonuna ulaştığını, daveti bizzat arayarak aktaracağını kaydetti.

TAKIMI HALKLA KAYNAŞTIRACAĞIZ

İşletmeciliğini Mimar Gökhan Konur ve Öğretmen Cafer Emre’nin yaptığı Big Yellow Taxi Benzin Cafe’de Bolu kampı öncesi takıma verilen kahvaltının ardından gazetecilerle sohbet eden Başkan İlker Çakır önlerinde çok sayıda proje bulunduğunu, bunlardan birinin de takımı halkla kaynaştırmak olduğunu kaydetti. Başkan Çakır herhangi bir maç öncesi veya sonrası futbolcular ve teknik heyet ile yapacakları çarşı turunda esnaf ve halkla bir araya geleceklerini dile getirdi. Çakır bu şekilde kulüp aidiyetinin Gebze’de daha fazla yoğunlaşacağına inandığını söyledi.

ÜYE YENİLEMESİNE GİDİLECEK

Gebzespor’da yönetimin genişlemesi için planlanan kongreye katılımın olmamasından ötürü yapılmamasına da içerlediği gözlenen Başkan İlker Çakır geçmişte yapılan üyelerin kongreye katılmamasından ötürü kongrenin gerçekleşemediğini belirtip en kısa zaman içinde üye yenilemesine gideceklerini dile getirdi.

10 SENE SONRA DÖRT BÜYÜKLER KALMAYACAK

10 sene sonra Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un yüksek meblağlı borçlarından ötürü tarih olacağını ve süper ligde il takımlarının, Gebzespor gibi ilçe takımlarının mücadele edeceğini öne süren Başkan Çakır bu takımların da en az dört büyükler kadar ülke genelinde ilgi, destek göreceğine inandığını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑