parkinnn

Spor

Galatasaray'a iki dev sponsor

Galatasaraya iki dev sponsor: THY ve Huawei Galatasaray, forma sponsorluğu için 2 dev firma ile anlaşmaya vardı. Spor Toto Süper Ligi için Çin merkezli uluslararası telekomünikasyon firması Huawei firması ile Şampiyonlar Ligi için ise Türk

12 Eylül 2014 Saat: 18:39
Galatasaray'a iki dev sponsor
Galatasaray'a iki dev sponsor

Galatasaray'a iki dev sponsor: THY ve Huawei

Galatasaray, forma sponsorluğu için 2 dev firma ile anlaşmaya vardı. Spor Toto Süper Ligi için Çin merkezli uluslararası telekomünikasyon firması Huawei firması ile Şampiyonlar Ligi için ise Türk Hava Yolları ile anlaşma sağlandı. Bu iki anlaşmadan Galatasaray'ın kasasına girecek para ise yaklaşık 7 milyon dolar...

Galatasaray'ın yurt içi ve yurt dışı maçlarında iki farklı sponsoru olacak. Sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda giyeceği formanın göğüs reklamında 'Turkish Airlines' yazacak. Spor Toto Süper Lig maçlarında ise Çin şirket Huawei imzası olacak.
Galatasaray'ın bu iki dev anlaşma için kasasına yaklaşık 7 milyon dolar para girecek. Anlaşmanın bir yıllık yapıldığı ve resmi imzaların Çarşamba günü atılacağı öğrenildi.

YURT İÇİ VE YURT DIŞI MAÇLARINA FARKLI SPONSOR

Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye temsilcisi olarak yer alan Galatasaray’ın forma sponsoru oldu.

İşte THY'den yapılan açıklama;

Bir süredir belirsizliğini koruyan sponsorluk sorununu Galatasaray, THY ile yaptığı anlaşma ile çözdü. THY'den yapılan açıklamada Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye temsilcisi olarak yer alan Galatasaray'ın forma sponsoru oldu.
THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
" 2014-2015 sezonunda Arsenal, B.Dortmund ve RSC Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda "Turkish Airlines" logolu forma ile boy gösterecek.
Bu işbirliği Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray'ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.
Türk Hava Yolları, en önemli pazarı olan Avrupa'da 100'den fazla noktaya uçuyor. Bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmeyi ve sponsorluk yatırımları içerisinde hedef pazarına uygun ve anlamlı bir işbirliği modeli oluşturmayı planlıyor."

Türkiye'de ilk

Bu işbirliği Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray’ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑