Ana Manşet Reklam

Siyaset

Garipoğlu, Örs ve Yılmaz'ı ziyaret etti

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, geçtiğimiz günlerde TBMM’de yaşanan gerginlik sırasında AK Parti’li Vekil’in saldırısına uğrayan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü ve bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan

9 Aralık 2022 Saat: 19:07
Garipoğlu, Örs ve Yılmazı ziyaret etti
Garipoğlu, Örs ve Yılmaz'ı ziyaret etti

Bu saldırıları kınıyorum’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu’na ziyaretinde Genel Sekreter Orhan Kaya ve ekibi de eşlik etti. Şiddetin her türlüsünü kınadığını ifade eden Genel Başkan Çağlayan Garipoğlu yaşanan bu iki olay için üzüntüsünü şu sözlerle belirtti: Geçtiğimiz günlerde Meclis çatısı altında AKP’li bir Vekil tarafından yumruklu saldırıya uğrayan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs beyefendiyi ve bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Sayın Öztürk Yılmaz’ı ziyaret ederek, kendilerine geçmiş olsun temennilerinde bulundum.

‘Siyasilerin görevi ülkeyi germek değildir’

Açıklamalarını sürdüren Genel Başkan Garipoğlu, ‘Ülkemiz seçim sürecine girmişken bu türlü şiddet ve saldırı haberleri bizleri derinden üzmektedir. Bizim görevimiz halkın refahı ve beklentilerini karşılamak olurken, bu tür kavga ve şiddet olayları ülkemize hiç yakışmamaktadır. Biz Siyasilerin görevi ortamı germek değil, gerilen ortamı yumuşatmaktır. Bu münasebetle İYİ Parti Trabzon Milletvekili Sayın Hüseyin Örs’e ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a geçmiş olsun diliyor, ülkemizde bir daha böyle saldırılar yaşanmamasını diliyorum’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑