Ana Manşet Reklam

Ekonomi

Gayrimenkulcü Düzgün'den düzgün öneriler

Yedi yıldır gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren Düzgün Gayrimenkul'ün genç patronu İsmail Düzgün , vatandaşları uyararak , ''Arsa almasınlar, daireye yatırım yapsınlar '' dedi.

23 Haziran 2021 Saat: 15:43
Gayrimenkulcü Düzgünden düzgün öneriler
Gayrimenkulcü Düzgün'den düzgün öneriler

DAİRE FİYATLARI  DÜŞMEYECEK

Darıca merkezli Düzgün Gayrimenkul'ün yedi yıl önce faaliyete başladığını , bu sürede inşaat sektörüne de proje kazandırdıklarını anlatan İsmail Düzgün, emlak piyasasını Gölge'ye değerlendirdi. Düzgün, '' Beş yüz binlik arsa bir buçuk milyon oldu. Özellikle arsalar uçuşa geçti. Müteahhit üretemedi bizde satamadık. Vakalar düşüşe geçince fiyatlar düşecektir. Aynı şeyi bir ara daha yaşadık birden yükseldi satılmayınca düştü. Önerim daire almaları. Daire fiyatları kabaracak, üretimi yapan insana pahalıya mal oldu ve pahalıya satacak, düşüşe geçmeyecek.'' şeklinde konuştu.

KENDİ İÇİMİZDE SORUN VAR

Meslekleriyle ilgili sorunlardan da bilgiler veren İsmail Düzgün , bütün  emlakçıların ortak bir sorunu olduğunu söylerken de  şunları dile getirdi ; ''Bizim insanımız her zaman 'en ucuza nasıl alırım , nasıl para vermeden bu işten kurtulurum ' bunun derdinde.  Örneğin, X müteahhittin bir dairesi var on tane emlakçıya burayı sat diyor. On tane emlakçıda oraya çalışıyor. Ben daireye müşteriyi götürdüm diyelim , benle gelen müşteri başka emlakçıyı tercih edebiliyor ya da sahibini bulabiliyor. Sahipleriyle bir sözleşme yapmadığımız taktirde bu şekilde bir kargaşa çıkıyor ortaya. ''

BİR NUMARAYIM DEMEM

Sektör içerisinde  firması Düzgün Gayrimenkul'ü de masaya yatıran  İsmail Düzgün , '' Ben bir numarayım demem hiçbir zaman. Yedi yıldır bu işi yapıyorum müşterim buradan asık suratla çıkmadığı sürece bana bu yeterli. Herkesin parlayan bir dönemi olur. Bizim de dönem dönem parlayıp söndüğümüz oluyor , her emlakçı gibi.''  sözlerine yer verdi.

SATICIYI- ALICIYI KORUYORUZ

İsmail Düzgün özetle şu değerlendirmeleri yaptı : '' Satıcıyı- koruruz, alıcıyı da uygun ve istediği şekilde işleri yapmaya gayret ederiz. İkisinin arasındaki ilişkiyi sağlam kurduğumuz için tercih edildiğimizi düşünüyorum. Bizim mantığımız para kazanalım, sadece biz kazanalım değil. Hem alan kazansın hem satan , böylelikle herkesin gönlü hoş olur. Bu durumda da ortak noktaya bağladığımızdan tercih ediliyoruz. Pandemi sürecinde  vatandaşlar  arsaya, bahçeli evlere yöneldiler. Benim önerim daireye yatırım yapmalılar. Bahçeli daireleri  özellikle uygun alıp yatırımı değerlendirsinler.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑