parkinnn

Siyaset

GEBZE’DE ÇELİK RÜZGARI ESİYOR

Gebze’nin tamını Saadet bayrakları ile donatıp seçim çalışmalarına farklı bir boyut kazandıran Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, şimdi de her mahalle de açmaya başladığı seçim irtibat bürolarıyla adeta r

13 Mart 2014 Saat: 15:02
GEBZE’DE ÇELİK RÜZGARI ESİYOR
GEBZE’DE ÇELİK RÜZGARI ESİYOR

Gebze’nin tamını Saadet bayrakları ile donatıp seçim çalışmalarına farklı bir boyut kazandıran Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, şimdi de her mahalle de açmaya başladığı seçim irtibat bürolarıyla adeta rakiplerine göz açtırmıyor. Gebze’de görülmemiş bir seçim çalışması içerisine giren Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı adeta Gebze’yi Saadet üssü haline getirdi. Cadde ve sokaklar Saadet Bayrakları ile donatıp apartmanlara ve uygun yerlere dev boyutta Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’in dev reklam giydirmelerini asan Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı şimdi de vatandaşlardan gelen bayrak taleplerini yetiştirmeye çalışıyor.

“BİZ YENİ BİR KENT DİYORUZ”

İnönü Mahallesinde adeta miting havasında gerçekleşen seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, “Gösterdiğiniz teveccüh karşısında sizlere layık olmak için ekibimle birlikte çalışıyoruz. Biz Gebze’nin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Bunun için mimarlarımız kent plancılarımız çalışıyor. Çok yakın bir zaman da Gebze halkına projelerimizin tamamını anlatacağız. Biz yeni bir kent inşa etmekte bahsediyoruz. Bizim dediğimiz 2019 Gebze vizyonunda Kocaeli Gebze’nin neresinde olacaktır. Biz öyle bir şehir oluşturacağız ki Gebze Kocaeli’nin önünde yer alacaktır. On yıldır Gebze’ye gelmeyen hizmeti biz getireceğiz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑